Aastavahetusel tehakse alati ka kokkuvõtteid ja vaadatakse tagasi tehtule. 2013. aastat Puurmani vallas jääb ajaloos märksõnana kindlasti meenutama kohalikud valimised. Aga samas oli palju muid sündmusi ja põnevaid ettevõtmisi, meenutagem kas või kauneid kontserte lossis, suvist perepäeva, Puurmani kooli 90. juubelit jne. Meil on palju tublisid inimesi, ettevõtteid ning organisatsioone, kes meie igapäevaelu oma tegemistega kaunimaks ja huvitavamaks muudavad. Osake neid märgata ja väärikalt esile tõsta. Siinkohal kutsungi teid kõiki üles mõtlema lõppenud aastale ja esitama oma mõtteid ja kandidaate järgmistele tiitlitele:

• Aasta tegu 2013 (sündmus, mis oluliselt mõjutas valda);
• Aasta tegija (inimene või organisatsioon, kes on millegi olulisega silma paistnud)
• Aasta sportlane või võistkond Puurmani valla kõrgeim aumärk on valla teenetemärk.

Olge julged esitama oma kandidaate, kellele vald saaks üle anda järjekorras juba 11. teenetemärgi Eesti Vabariigi sünnipäeval veebruaris. Uus aasta on vallas juba alanud muutustega. Nimelt vahetus vallas perearst. Selle tagamaadest ja uutest vastuvõtuaegadest on täpsem info eraldi artiklis. Valla nimel tänan Maie Einbergi meeldiva koostöö eest ja tänan hoolitsemast Puurmani valla inimeste tervise eest. Uuele arstile jääb üle ainult soovida kiiret sisseelamist ja jõudu tööle.

Detsembris võttis vallavolikogu vastu määruse, millega reguleeritakse valla eelarvest seltsidele ja MTÜdele jagatavat toetuste korda. Kutsun üles kõiki seltse, seltsinguid ja MTÜsid oma taotlusi esitama.

Kõik vajalikud dokumendid on kodulehelt saadaval. Vajadusel saab nõu ja abi vallavalitsusest.

Ärge hoidke oma häid ideid vaka all, vaid tehke need teoks. Edukat ja teguderohket uut aasta!