Moeshow üldine eesmärk on leida vana Võrumaalt pärit või seotud neiud, naised ja mehed, kes mõtlevad loominguliselt ja rakendavad oma ideid uutes kantavates rõivastes ja aksessuaarides. Sealhulgas on aktsepteeritud taaskasutus. Sündmusega julgustame osalema nii individuaalselt kui ka grupiga.

Kutse osalema!
Suvi tulemas ja on viimane aega mõelda uute, ilusate ja tähelepanu köitvate rõivaste ning aksessuaaride peale. Kevad-suve 2012 hooaja märksõnad: värvid, 50ndad, 60ndad, luksuslik, valge, efektne, õlad või naba paljaks, lihtsad lõiked, suured mustrid, lilled, pitsid, taaskasutus... Need on vaid mõningad märksõnad, mida annavad moekuulutajad.
Stiilivihjeid pakub veebi-moeajakiri Femme.ee

Sel kevadel on võimalik Sinul üksi või koos sõbrannaga osaleda üritusel Võrumaa Mood 2012 „Julge ja Kantav!". Kui sa oled õpilane, tudeng, karjääri- või koduperenaine, kes on pärit või seotud VANA-VÕRUMAAGA ning Sulle meeldib kavandada uusi rõivaid ja aksessuaare, siis tule ja osale! Oodatud on ka õmblussalongid ja sõpruskonnad. Millest ja kuidas kollektsioon teostada on looja enda mängumaa, tehnika poolt ettekirjutusi pole!
 
Kavanda paberile oma ideed või pildista üles oma teosed ning saada meile. Igalt loojalt või loojate grupilt ootame 3-5 kavandit.

Registreerimise tähtaeg on 30.aprill aadressil: jana.huul@gmail.com.
Lisa oma osalemissoovile kontaktid: nimi, telefoninumber ja meiliaadress.
Parim kollektsioon võidab Toyota õmblusmasina "Super Jeans", lisaks kinkekaardid Kangadzunglilt ja Liann Lõngadelt ja meened FQDesign käsitööpoelt!

REGISTREERI end "Võrumaa mood 2012 Julge ja Kantav" üritusele osalema juba 30. aprilliks 2012! SEST
KÕIK õigeks ajaks registreerijad saavad sponsoritelt väärt pakkumise, mis aitab oma moeideid teostada!

Täpsem info: Jana Huul jana.huul@gmail.com
Facebookis: Võrumaa Mood 2012