„Oleme nüüdseks juba neli nädalavahetust mööda Eestimaad seigelnud ja tegemist on olnud väga mõnusate lühipuhkustega. Nägime kohti ja võtsime ette seiklusi, mida ilmselt ilma mängus osalemiseta ei oleks teinud," kommenteeris Meeri, kes käis reisimas koos oma parima sõbranna Annelyga. „Reisi Saaremaale võtsime ette hääletades, kuna ühtegi vaba autot käepärast ei olnud. Tallinnast Saaremaale sõitsime küll bussiga, aga kogu ülejäänud reis möödus pöidlaküüdiga. Kuigi külastatavaid kohti oli omajagu ja teepeal tuli passida teinekord nii mõnedki tunnid, olid vahemaad õnneks väikesed. Saaremaa reis oli kindlasti muljeterohke, katsumata jäid vaid pullimunad. Ranna Villa perenaine küll manitses, et vaid see, kes julgeb pullimune katsuda, võib hakata neid loomi pidama. Ju meist Meeriga siis pullikarjatajaid ei saa," naeris Annely.

„Meie Hiiumaa reis algas sündmusterohkelt, esmalt ütles üles meie tagumine autorehv ja mõned kilomeetrid enne Rohuneeme sadamat lõppes Ladal ühtäkki ka mootoriõli otsa. Veeresime kuidagi sadamasse, kuid esimesest kahest praamist jäime ruumi puuduse tõttu siiski maha. Mereteel muutus kliima, kõrbkuumale järgnes torm ja ilm muutus kardinaalselt. Hiiumaale jõudes oli peatee täis suuri puuoksi ja ohtralt tuule käes lendlevaid lehti. Vihm ja torm oli olnud niivõrd tugev, et pool Hiiumaad jäi reedel elektrita. Romantiliselt küünlavalgel ja pimedas möödus ka meie reedeõhtu," kommenteeris tormiliselt alanud reisi algust Meelis Kolk. „Reisi jooksul saime aimu ka saarlaste ja hiidlaste omavahelisest nöökimisest. Näiteks on teadatuntud tõde, et hiidlase parim söök on saarlane. Kuna tormine ilm meil parajasti päevakohane teema oli, ei jäänud kuulmata ka nali, et siis kui merel tormab ja välku lööb, tulevad saarlased mere kaldale poseerima, sest arvavad, et hiidlased neist pilti teevad," naljatles Meelis.

Võistlusmäng leiab oma lõpu selle nädala neljapäeval, kui läheb lukku hääletus Puhka Eestis Facebooki fännilehe „Eile nägin ma Eestimaad" videoblogi mängu alamlehel. Kuni selle ajani saavad kõik  Puhka Eesti Facebooki fännilehega liitunud anda lemmiku videole oma like-hääl.