Albu Põhikoolis kohtus Toomas Tõniste 7.-9. klassi õpilastega ning rääkis teemadel, mis puudutasid ettevõtlust, eesmärkide püstitamist ja seadusandlust. Edasi tutvuti Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskusega, kus Riigikogu liige oli esimest korda. Siin anti ülevaade keskuse edasiarendamise perspektiividest.

Külastati ka Kallisaba puhkemaja, kus ettevõtja Vello Vaher tutvustas oma ettevõtet. Lisaks oli juttu omavalitsuse ja ettevõtjate vahelisest koostööst selles piirkonnas. Aasta jooksul loovad kaks ettevõtjat Mägede külas veel kokku 35 majutuskohta.

Toomas Tõniste külastas ka Ahula õmblusfirmat Pakpoord ja Kaalepi mööblifirmat Woodman, kus kuulati ära, millised on ettevõtjate kõige suuremad mured praegu.

Päeva lõpus oli kohtumine vallavalitsuse liikmetega. Siin oli põhiteemaks uus Euroopa Liidu rahastamise periood ning kuidas seal on kajastatud energiasäästlike hoonete ehitus ja renoveerimine. Konkreetsemalt keskenduti energiasäästlikule passiivhoonel põhineva Albu Valla Hooldekeskuse rajamisele Järva-Madise külla lähiaastail.