2. valimisringkonnas (Kesklinn, Lasnamäe ja Pirita) võitis valimised ülekaalukalt Keskerakonna esimees ja praegune Tallinna linnapea Edgar Savisaar, kes kogus 23 000 valija toetuse.

Lasnamäe Linnaosa Valitsuse nimel tänan korrektse töö eest kõiki jaoskonnakomisjonide esimehi ja liikmeid! Kuna Lasnamäe juba mainitud 35-st jaoskonnakomisjonist 31 paiknesid koolide ruumides, siis langes valimiste läbiviimise perioodil täiendav koormus ka paljude õpetajate ja koolide kanda. Seetõttu eriline tänu alljärgnevatele koolikollektiividele ja organisatsioonidele:

Eesti Mereakadeemia, Tallinna Teeninduskool, Tallinna Täiskasvanute Gümnaasium, Lasnamäe Gümnaasium, Läänemere Gümnaasium, Lasnamäe Üldgümnaasium, Kuristiku Gümnaasium, Lasnamäe Vene Gümnaasium, Laagna Gümnaasium, Mahtra Gümnaasium, Pae Gümnaasium, Paekaare Gümnaasium, Tallinna Linnamäe Vene Lütseum, Sikupilli Keskkool, Lasnamäe Põhikool, Lasnamäe Muusikakool, Kultuurikeskus Lindakivi, Lasnamäe Spordikompleks.

Lõpetuseks tahaksin tänada ka kõiki aktiivseid Lasnamäe elanikke, kes leidsid aega ja tahtmist valimistel osaleda. Päikeselist kevadet kõigile lasnamäelastele ja kohtumiseni 2013 aasta oktoobris toimuvatel kohalike omavalitsuste volikogude valimistel!