Looduskaunis Käsmu on selleks parim koht, mis annab häid võimalusi oma oskusi proovile panna ja kaardi järgi orienteeruda. Kui lisada juurde võistlusmoment, siis on lõbu ja lusti rohkem. Erinevate loodusimedega rikastatud rajad said läbitud ja ruunimärkidest kiri kokku pandud. Suurim ime oli ladvani pahkadega kaetud mänd. Osalejad said uute elamuste ja teadmiste võrra rikkamaks. Altja lähistel mõnusas Haaviku turismitalus sai läbi viidud kogu personali üritus teemal: „Rahvaste Paabel".

Iga isik pidi esinema kellegi teisena. Õhtune programm oli rikkalik: psühholoogi koolitus, millele järgnes naeruteraapia ja kõhutantsu kursus. Kuulati ära kolhoosiesimehe esimese autojuhi memuaarid. Esinesid külalised Idamaalt, esitati võimlemiskava Harjumaalt, naljad olid Hiiumaalt, laulsid lillelapsed, trikke tegid võlur ja jänes. Lõpuks tuli Kõige Suurem Sõber. Merevesi Altjal oli meeldivalt jahe +10 kraadi, seetõttu jäi ujumiskursus ära. Järgmisel päeval tutvuti kolme lähedalasuva mõisaga: Vihula, Sagadi ja Palmse.

Tänu Heli ja Külli organiseerimisele võis kogu riisikapere puhkus alata meeldivate emotsioonidega, mida meenutades saab taas rõõmsa tuju.

Riisika lasteaed on taas avatud ja ootab oma lapsi!