Kõik laulu- ja muusikahuvilised on oodatud laste laulustuudiosse, trummi- ning levimuusikaringi.

Mõeldud on lastele, kes armastavad meisterdada ning seega alustab uut hooaega laste meisterdamisring Kaili Kalle juhendamisel. Kertu Reva ootab noori ja täiskasvanuid oma kunstiringi, et õpetada joonistamist ja maa naisansambel "Helise", naisrahvatantsurühm "Linda" ja meesansambel "Hauka vägevad".

Naistel ja meestel on võimalus osaleda võrkpallitreeningutel ja mängida korvpalli. Treeningutevälisel ajal on individuaaltreeninguteks avatud KSK spordisaal.

Eakamatele inimestele mõeldes tegutseb ka sellel aastal igati tore ja rõõmsameelne Eakate Klubi "Sügismeloodia", rahvamuusikaansambel ja vaibakudumisring.

Antsla KSK näitering ootab rõõmsameelseid ja julgeid, kellel vähegi on soovi oma näitlemisoskused proovile panna. Septembris ilmub teadetetahvlile info, kus kõik juba täpsemalt kirjas.

Algaval hooajal on külla oodata mitmeid kuulsaid ja tuntud esinejaid. Näiteks jõuab Antslasse oma 20. juubelituuri raames 12. oktoobril kell 20 ansambel Untsakad. Samal päeval tähistab ansambel "Kahtlane Sahin" oma 9. sünnipäeva.

Seoses programmiga "Muusika Maale" toimub 3 kontserti: 4. oktoobril Voldemar Kuslapi 75. aasta juubelikontsert, 8. novembril Anu Tauli ja Triinu Tauli kontsert ning 4. Detsembril Riho Sibula, Toomas Rulli ja Raul Vaigla kontsert.

Kõigi pidude ja muu toimuvaga saab ennast kursis hoida jälgides linnastendidel kuulutusi, uurides Antsla valla kodulehel olevat kalendrit www.antsla.ee või külastades Antsla Kultuuri- ja Spordikeskuse kodulehekülge www.antslaksk.ee, kus on alati värske info kõigi pidude ja sündmuste kohta.

Antsla KSK soovib kõigile Antsla valla elanikele ilusat algavat sügist!