Seekordne ettevõtmine raba ääres näitab taas meie kandi looduse kaunidust ja näitab Nõmme nn väravat metsa. «Roheliste väravate tänav» kutsub lähiümbruse tänavarahvast avama oma väravad mistahes toredaks ettevõtmiseks. Koos pere, sõprade ja naabritega saab leida ja teoks teha põnevaid ideid, et see päev saaks parim. Oodatud on kõik kogukonda ühendavad vahvad ideed: kodukohvikud, õpitoad, lastehoovid, garaažimüügid, rohevahetus jne. Müügilettidele hoovidesse ja tänavatele sobivad kaubaks näiteks hoidised, aiasaadused, kõiksugused omavalmistatud hõrgutised alates võilillesalatist ja lõpetades kreemikoogiga, taimetee, supp, käsitöö, seismajäänud kodukaup või muu. Müügitegevuse seaduslikkuse tagab korraldaja, registreerides tegevused majandustegevuse korraldamise registris.

NB! Avatud hoovist (aadress, tegevus jne) on meile võimalik teada anda meiliaadressile loovnomme@gmail.com kuni 20. maini. Mida varem, seda parem, sest nii jõuab ettevõtmise reklaam enamate inimesteni. Korraldajad annavad oma panuse kahel laval toimuvate esinemiste ja

koostegemistega. Juba praegu on kampa tulnud UNIC MOTO, maanteeamet, Nõmme loodusmaja, Laste Kokastuudio, Rahulolukeskus ja kohalik pruulikoda. Ei puudu loomulikult ka Moto-Muttide puhvet ja Nõmme Aednikud armastatud rohevahetusega ning palju muud põnevat, mida iga päevaga saab rohkem ja rohkem.

Lähem info osalemise, tegevuste ja esinejate kohta alates aprilli lõpust ühenduse Loov Nõmme kodulehel www.loovnomme.ee , FB lehel www.facebook.com/loovnomme ja ajalehes Nõmme Sõnumid. Infot saab ka kirjutades meiliaadressile loovnomme@gmail.com .

«Roheliste väravate tänav» toimu Nõmme Kevade raames ja seda toetab rahaliselt Nõmme linnaosa valitsus.