MuRock on kohalikus kultuurielus kujunenud igasuviseks traditsiooniliseks ürituseks ja omab olulist rolli. Festival tõmbab ligi nii noori kui ka vanu muusikahuvilisi eesmärgiga pakkuda noortele bändidele professionaalse helitehnikaga esinemisvõimalust suurel laval koos oma ala professionaalidega. Samas on võimalus tutvustada rahvale uusi tõusvaid tähti muusikataevas.

Iga aastaga on registreerunud festivalile aina rohkem huvitavamaid ja heatasemelisema muusikaga bände. Sel aastal näitas huvi üles 45 bändi, neist lavalaudadele pääses kahjuks ainult viis. Varasematel aastatel on publiku ees rokkinud sellised bändid nagu Crucial Attack, Stereo Chemistry, RockCrime, Emerald, Analysis, Off.Season, Kassidele Iirised, Awaken Whale jpt.

Bändid saavad tunnustatud ja premeeritud. Sel aastal on peaauhinnaks Music Centre kinkekaart ja võimalus soojendada järgmise aasta peaesinejat. Loominguliste ja kordumatute auhindadega panustas Kalev Pehme. Värvikad glasuurtaldrikud valmisid koostöös kunstikooli lastega Küllike Bärengrubi juhendamisel. Esinejate kõhutäie eest on aastaid hoolitsenud Lihamees OÜ ja teeb seda ka tänavu.

MuRock 2011 saab olema suurejoonelisem, huvitavam ja meisterlikum kui kunagi varem. Oodata on parimat helitehnikat, suurt lava ja tulešõud. Peaesinejaks on vaieldamatult oma ala parim ja professionaalseim bänd ehk Metsatöll. Lisaks Metsatöllile ja noortebändidele astub üles soojendajana Off.Season (MuRock 2010 võitja) ning erikülalisena Crucial Attack.

Pääsu lava ette saab soetada kohapeal sümboolse tasu eest. Kohtume 13. augustil MuRockil!