22. november võõrustas Valguta raamatukogu Valguta kooli-lapsi. Maie Loot jutustas lastele saabuva kadripäev kommetest ning lapsed said uudistada värvimuutvat raamatut. Lisaks oli Maie koostanud põneva viktoriini kadripäeva kommete kohta. Kõige tublimad said väikesed auhinnad!

Läheneva kadripäeva puhul toimus 24. novembril Rõngu rahva-majas Kadrilaat, seda küll jõulumõjutustega. Pakutava kauba valik oli väga mitmekesine alustades suitsuvorstist ja suitsukalast ning lõpetades käsitööga. Avatud olid Rõngu noortekeskuse ja noortevolikogu ruumid. Tublid juhendajad Virge ja Kaari-Johanna viisid läbi põnevad töötoad. Kõigil soovijail oli võimalus viltida põnev kaabu või lilleke ning valmistada ise jõuludeks seep või küünal.

Novembrikuus said kokku külavanemad ning allasutuste juhid, et ühiselt üle vaadata 2013. aasta sündmused. Lisaks kohtus Rõngu rahvamaja Võrtsjärve ühenduse piiridesse jäävate valdade kultuuritöötajatega Puka rahvamajas ning uuel aastal on seeläbi oodata põnevaid koostöösündmusi ja -tegevusi.

Lõppenud novembrikuu juhatas tegelikult sisse kauni jõulu-aja ning jõulude ootuste aega märkiv advent on täies hoos. Rõngu kirikus toimus 02. detsembril kaunis advendijumala-teenistus, peale mida suunduti valla jõulupuu juurde. Rõngu naisansambli kaunite lugude saatel süttisid jõulutuled ning kirikuõpetaja Lea Kärson süütas esimese advendiküünla. Siinkohal täname kõiki tublisid külavanemaid ja osavõtjaid, kes lumeolusid trotsides, leidsid võimaluse meiega koos esimest adventi tähistada!

Sel aastal tähistas Rõngu Keskkool esimest adventi 3. detsembril samuti kirikus. Tänu kooli tublile kollektiivile olid kohal kõik klassid ning lisaks Valguta Lasteaed-Algkool. Igal klass sai süüdata oma advendiküünla ning selle endaga kaasa võtta. Loodan, et see küünlaleek soojendas me südamed algavaks jõuluajaks ning meil jaguks aega öelda oma lähedastele, et me armastame neid.

Valla kuusepuul küünalde süütamine

Rõngu rahvamaja tänab Valguta küla aktiive ning teisi osa-võtnud külavanemaid väga mõnusate olümpiamängude eest. Järgmisel aastal kohtume küll samas kohas, aga korraldaja küla on seekord Lapetukme. Neile eelseisvateks mängudeks jõudu ja oleme rahvamaja kollektiiviga ikka toeks.

Täname väga tublisid noori vabatahtlikke, kes meile terve aasta jooksul erinevate sündmuste korraldamisel on abiks olnud.

Täname Rõngu valda igakülgse abi eest ning neid häid sponsoreid, kes meile terve aasta jooksul on nii mõnegi sündmuse puhul toetavat sõbraõlga pakkunud.

Aitäh kõigile huviringides osalejatele ning juhendajatele selle imetoreda aasta eest. Meil on hea meel, et Te olemas olete!

Spordivallas on tänusõnad edastada tublidele juhendajatele, eestvedajatele ning sportlastele. Täname meie valla esindamise eest, alustades pikka loetelu Võrtsjärve mängudest ning lõpetades Tartumaa sügismängudega.

Soovime, et saabuvad jõulud annavad kõigile võimaluse nautida kodusoojust ning ärge unustage oma lähedastele ütlemast, et armastate neid.

Kaunist jõuluaega soovides
Rõngu rahvamaja kollektiiv