Talimängudest võtsid sel aastal osa noored Koerust, Aravetelt ja Roosna-Allikult. Osalema olid kutsutud ka Albu ning Järva-Jaani valla noored, kes kahjuks pidid võitlustest loobuma. Selleaastased välised võistlusalad olid vigurteatesuusatamine ning liulaskmine.

Suusatamine oli ainulaadne, kuna võistlejate suusad olid valmistatud kohapeal hooldemeeskonna poolt ja need koosnesid papist ning teibist. Kõigil osalejatel oli võimalus end pärast lumiseid talvespordialasid kostitada sooja supiga, et jõudu koguda eesootavateks sisealadeks, milleks olid kabe, täringumäng, lauajalgpall, lauatennis ning kolmeosaline viktoriin. Sisealade hulgast ei puudunud ka teatevõistlus, kus sel aastal pandi proovile osalejate magusaarmastus, kiirus ning osavus. Võistlejatel tuli kaela panna sall ja kätte käpikud. Seejärel eemaldada kommilt paber ning lasta sellel hea maitsta.

Tiheda võistluspäeva kokkuvõttes võitis esimese auhinnalise koha 50 punktiga Koeru noorte võistkond, kes viisid endaga kaasa särava karika. Hõbedase teise koha saavutasid 41 punktiga Roosna-Alliku noored ja pronksmedalitega kolmas koht läks 21 punktiga Aravete noortele. Kõik talimängudel osalejad said endale pidulikul auhinnatseremoonial logoga varustatud rinnamärgid.

Suur tänu kõigile osalejatele meeleoluka võistluspäeva eest ning loodame kõigiga kohtuda juba järgmisel aastal. Samuti täname omalt poolt alade kohtunikke ning abilisi noorte talimängude õnnestumisele kaasaaitamise eest.

Talimänge toetasid Roosna-Alliku Vallavalitsus, Eesti Kultuurkapitali Järvamaa Ekspertgrupp, Maasturid OÜ, Nõlvak & Ko AS ning LEADER EESTI MTÜ JAP Tegevuspiirkond projekti „Noortemaailmad- lumemaailm" raames.