Teisipäeval, 8.juunil toimus Roosna-Alliku Mõisas kaunis pidupäevakontsert Lembit Saarsalu, Olev Ehala ja Triinu Tauli eestvedamisel. Kontsert kujunes meeleolukaks, sest ka publik sai ühislauldes kaasalöömisrõõmu.

Reedel, 11. mail toimus Roosna- Alliku Rahvamajas valla aastapäevale pühendatud peoõhtu, millele lisasid pidulikkust kõikide hallatavate asutuste taidlejad. Kontserdil esinesid nii lapsed, noored kui ka veidi vanemad isetegevuslased.

Vallaolikogu esimees Aivar Tubli tänas oma kõnes kõiki siinseid inimesi, kes vahest ka rasketele aegadele vaatamata on valda kalliks ja ülimalt tähtsaks pidanud. Ta rõhutas, et meie valla suurimas väärtuseks on siinsed inimesed, kellele on võimalik toetuda mistahes rasketel aegadel ja on alati abivalmis ning ettevõtlikud. Vallavolikogu esimehe ja vallavanema tänusõnad kuulusid enam kui neljakümnele aktiivsele inimesele, kes on vallaelu arengus oma parima andnud.

Nimetati valla vapimärgi saajad: Aivar Tubli, Peeter Saldre, Daina Pärt ja Aime Vahemets.

Õnnitlusi oli rõõm vastu võtta maavanem Tiina Orastelt, naabervaldade esindajatelt ja ettevõtjatelt.

Pärast kontsert-aktuse lõppu järgnes juubelitordi söömine.

Peo teises osas mängis tantsuks ansambel „Neli Teed" ja kõik olid rõõmsad koosveedetud aja üle.

Täname kõiki, kes juubelinädalaürituste kordaminekule kaasa aitasid ja aega panustasid. Täname taidlejaid ja külaseltside eestvedajaid, kes tegid juubelinädala meeldejäävaks ning meeleolukaks.

Jätkame ühisel sammul järgnevate verstapostideni!