Trenne me eriti koos ei tee, heal juhul kord nädalas ajame mehed kokku ja mängime tunni või kaks. Küll aga kõik tunnevad üksteist ja meeste läbisaamine omavahel on väga hea. 

Rahvaliigas väga edukad

2010. aastal kuulsime Rahvaliigast, panime tiimi kirja ja lõpuks jõudsime veerandfinaali. Meile oli tulnud ka uusi mängumehi ja lahkusid need, kellele jalgpall nii väga huvi ei pakkunud. Selle tulemusena paranes ka meeskonnatöö.

2011. aastal jõudsime Rahvaliigas poolfinaali, kus vastaseks oli Põltsamaa Sport. Mäng lõppes 1-1, kuid penaltiseerias jäi peale Põltsamaa. 3. koha mängus saime FC Risti käest loobumisvõidu. Mäng pidi toimuma meie koduväljakul ning ilmselt möödunud aastal võitnud meeskonda ei motiveerinud 3. koha mäng piisavalt, et sellist pikka sõitu ette võtta.

Praegult 2012. aastal oleme taaskord pääsenud play-off'idesse, kus vastaseks on Narva linna meister Narva Õlitehas. Alagrupis saadi kuue võidu kõrvale ka viik ja kaotus, mis tõi Värska Originaali järel teise koha.

Vile ja kaardid spordikotis

Eelmisest hooajast meenub üks Rahvaliiga alagrupimäng, kus platsile polnud tehtud jooni, kohtunik hilines üle poole tunni ning tal ei olnud isegi vilet, rääkimata kaartidest. Sellest ajast saati kannan iga kord spordikotis vilet ja kaarte kaasas, et sellist asja enam ei juhtuks. See mäng kujunes äärmiselt inetuks. Ise kasutame kodumängudes alati  litsentseeritud kohtunikku, et teha valede otsuste arv eos minimaalseks.

Kohalikest kümne-aastastest võiks asja saada

Kodumänge peame Võrumaal, Sõmerpalu vallas, Sulbi külas. Pean kurbusega tõdema, et siinkandis endast mõni aasta nooremate seas ei näe ma meile erilist järelkasvu. Kui siis need poisid, kes on praegu umbes 10 aastased - neid näen päris tihti kohalikul jalgpalliplatsil palli taga ajamas. Nendel poistel oleks praegu paras aeg hakata jalgpallitrennis käima, et oleks üldse lootust antud spordialal kuskile jõuda.

Roosu toodab mängijaid teistesse liigadesse

Kindlasti käime SK Roosu meestega veel sisehooajal kõikvõimalikel turniiridel, kus on alati eesmärgiks esikolmiku koht. Rahvaliiga koha pealt ma erilist perspektiivi enam ei näe, kuna andekamad mehed on juba liiga nimekirjades ning enam lihtsalt ei ole piisavalt mehi.

Enam ei saa me kasutada Veiko Maidlat ega Kaidis Merimetsa, kuna nad mängivad nüüd III liigas Navi Vutiseltsi all. Läinud on ka eelmise hooaja keskväljamootor Stanislav Vatin, Sten Maask on aga aega teenimas.  Samuti oli 2010. aasta Rahvaliiga hooaeg hüppelauaks liigasse Tauri Maidlale ja Taavi Sutile. Kes teab ehk võetakse ka selle hooaja möödudes keegi meilt liigasse mängima, mille üle oleks tegelikult ainult hea meel.

Kõik mehed on mainimist väärt

Igas mängus loodame nendele meestele, kes kohal on. Natuke ebaaus oleks kedagi esile hakata tõstma, kuna kõik mehed annavad endast nii palju nagu oskavad.  Vahet pole, kes on väravalööja. Väga hea meel on näha, kuidas mehed võitlevad lõpuni ja omavahelist vingumist on jäänud väga väheseks. Meeskonna sisekliima on super.

Küll aga on meil seitse meest, kes on olnud kõik kolm Rahvaliiga hooaega SK Roosu rivistuses: Tauri Maidla, Kristjan Kurrikoff, Martin Haug, Martin Kulberg, Ragnar Rosenberg, Kauri Täht ja Virko Maidla.

Vähem tähtsad pole olnud ka mehed, kes on toetanud omapoolse panusega SK Roosut kahel hooajal: Allan Nääme, Eugen Bondarev, Kaidis Merimets, Kristo Lindsalu, Petri Varrik, Rain Lantson, Sten Maask, Taavi Sutt, Veiko Maidla.

2012. aastal oleme kasutanud järgmiseid mängijaid: Petri Varrik, Tauri Maidla, Timo Alter, Kauri Täht, Kristo Lindsalu, Ragnar Rosenberg, Virko Maidla, Martin Kulberg, Kristjan Kurrikoff, Eugen Bondarev, Kenert Raudsepp, Lauri Valge, Mikko Kokkmaa, Martin Haug, Sten Maask, Rain Lantson, Tarmo Habe, Revo Roop.

Täname terve meeskonnaga Aivar Rosenbergi, Roosu SK omanikku, tänu kellele on meil olnud võimalik käia kahel aastal play-off mängudel Saaremal ning kõikvõimalikel turniiridel. Samuti pole me pidanud muret tundma jalgpallivarustuse ega ka koduväljaku pärast.