Võistlus korraldati koostöös Ruila Põhikooliga ja selle eesmärgiks on luua Kernu Vallas üks suvine spordiüritus lastele, lapsevanematele ja jalgrattaspordi entusiastidele, kus saaks üksteiselt mõõtu võtta nii individuaalses, pere kui ka meeskondlikus arvestuses. Võistluse korraldajate soov on luua sellest traditsioonidega üritus, mis oleks vundamendiks jalgarattaspordi arengule Kernu vallas ja tutvustaks seeläbi meie ilusat kodukanti paljudele külalistele väljaspoolt.

Võistluse kokkuvüttes oli kiireim sportlane 42 KM rajal Martten Kaldvee klubist NissanProShopTeam, kes läbis distantsi ajaga 1:28:06. Matkasõidu parim tulemus kuulub Raplamaa võistlejale Jarko-Jael Jõessar'le ajaga 37 min. 12 sek.

Lastesõitude parimad olid Virgo Mitt Pärnumaalt (1,2 KM) ja Karel Kängsepp Läänemaalt (2,4KM). Täpsed tulemused leiad aadressilt: http://paralepa.ee/indexRMK. html.

Võistlussõidu 42 KM distantsil oli parim Kernu valla sportlane Rainer Kukk, kes saavutas üldarvestuses 136. koha ja 17 KM parim oli Ott Karu kes saavutas üldarvestuses 7. koha.

Korraldustoimkonna poolt tahan suurimad tänud edasi anda kõikidele Ruila I Rattakrossi toetajatele, ettevalmistusmeeskonnale, Ruila Põhikooli õpetajatele ja lastele, Kaitseliidu meeskonnale ning Kernu valla elanikele kes oma toetava suhtumisega võimaldasid sellise vahva võistluse teoks teha.

Kellel sellel aastal võistlusel osaleda ei õnnestunud saab järgmiseks aastaks ettevalmistusi teha vaadates sõidust tehtud filme: