Peotantsu klubi PaulA ühendab neid, kes tunnevad huvi ja va­jadust meeldiva seltskonna ja hea tantsuoskuse järele. Klubi liik­meskond kohtub 2 korda nädalas tantsutundidel Aza ja Paul Ru­sanovi käe all Ramsi Vaba Aja Keskuse avaras saalis. Ukse taha jääb argipäev ning keskendutakse vaid sellele, mida pakub Ladi­na-Ameerika ja standardtantsude lai maailm. Botafoogo, volta ja värtenpöörded ei ole kerged tulema! Kuid nagu ütleb Paul - raske õppustel, kerge lahingus. Saavutatud tantsuoskus ja enesekindlus tantsupõrandal kompenseerivad õppimisele kulunud aja ja raha.

26. novembril toimus juba teist korda meie koduklubis Ram­sil temaatiline tantsuõhtu- pidu Samba rütmidega. Üritust aus­tasid oma kohalviibimisega ka Karksi-Nuia klubi Lipsi ja Viljandi klubi Promenaad tantsijad. Meeleolukas õhtu algas ühise tant­sutreeningu ja sammukombinatsioonide õppimisega. Peo kul­minatsiooniks oli Samba tantsuvõistlus, kus osalesid nii klubi liikmed, kui külalised. Tantsijaid hindas 3-liikmeline kohtunike meeskond, kes pärast võistlust pidi ka finaliste kommenteerima. Meeldejäävam osa kommentaaridest oli- ärge olge nii tõsised! See on hea üleskutse kõikidele, kes tahaksid veidikenegi tantsida- är­ge olge nii tõsised, nägu särama ja tantsima!

Klubi tulevastest tegemistest etteruttavalt niipalju, et jaanua­rist alustab uus kursus algajatele tantsuhuvilistele ning temaati­liste tantsuõhtutele on jätku oodata juba veebruaris.

Tantsuklubi PaulA ootab kõiki huvilisi meiega liituma. Kon­takti saab Ramsi Vaba Aja Keskuse kaudu ning kirjutada saab e-posti aadressile tantsuklubi.PaulA@gmail.com

Tantsige ja olge terved!