Nii meie küla kui ka Neeme ning Ihasalu lapsed seisavad juba aastaid lageda taeva all, oodates tuules, vihmas ja lumes koolibussi. Paar aastat tagasi kerkis mõte panna Ruu külla "bussi putka". Kahjuks nii palju võimu ja väge meil polnud, et oleksime saanud panna igasse bussipeatusesse oma paviljoni. Esialgu püstitasime ühe.

Kõik head Ruu küla nähtavad ja nähtamatud päkapikud olid valmis andma oma panuse sellesse üritusse - toimetati isegi pimedas. Ja lõpuks ta valmis saigi: valge ja särav koos karukelladega. See on meie kingitus lastele.

Bussiootepaviljon avati 31. augustil ning lindi lõikas läbi vallavanem isiklikult. Omalt poolt tahaksin tänada oma küla tublisid inimesi: Andrust Nõmme talust, kes selle ootepaviljoni muretses ning oma metsa vastu andis, Rasmust, Jannarit ja Janarit, kes tegid aluspõhja ning katuse ja paigaldasid kogu süsteemi nii, et see ka püsti püsiks.

Lisaks värvijate tiim ja viimistlejad, nii noored kui ka vanad. Tänan ka karukellade maalijaid - Pajunurme peret.

Kaua tehtud paviljon sai kaunikene ja ma loodan, et ka lapsed ning vanemad on tehtu üle rõõmsad ning oskavad seda hoida puhtana ja korras. Suured tänud sulle, Ruu küla ning turvalist bussi ootamist!