Käesoleval kuul tähistame kultuurimaja 55. sünnipäeva. Piduõhtu toimub 28. detsembril kell 20.00, maja avatakse kell 19.00, avatud on muuseum. Üles astuvad Koeru valla isetegevuskollektiivid ja külalised. Tantsuks mängib ansambel Igatahes.

Koeru kultuurimajas töötavad huviringid. Kultuurimajas teevad tantsuproove Koeru keskkooli rahvatantsurühmad: 2.-3. klassi rahvatantsurühm juhendaja Ülle Jääger; 3.-4. klassi rühm juhendaja Kerli Sirila, 5.-6.klassi ja C-segarahvatantsurühm Vusserid, rühmade juhendaja Anne-Ly Pihlak.

Kultuurimaja ringidest tähistab tuleval aastal 35. tegevusaastat naisrahvatantsurühm Alleaa, keda juhendab Ülle Jääger ning segarahvatantsurühm Karap, keda juhendab samuti tantsuõpetaja Ülle Jääger. Eakatele on mitmesugust tegevust. Tantsurühma Kanarbik juhendaja on Urve Naukas. Lauluansambli Kanarbik juhendaja on Anne Pindre, tervisevõimlemist juhendab Annely Perejainen. Kultuurimaja käsitööringe juhendab Marvi Mihkels ja sellest hooajast töötab õmblusring, mida juhendab Reet Saar. Meie maja pikima ajalooga isetegevuskollektiivid on näitering ja segakoor. Segakoori juhendab Aino Linnas ja näiteringi tegevusega tegelevad Herbert Last ja Krista Jürgens.

Projektipõhiselt tegutseb folkloorirühm mida juhendavad Juta Rundu ja Anne Pindre. Iganädalaselt pakub mitmekülgset liikumisvõimalust aeroobikatreening, rühma juhendab Anne-Ly Pihlak.

Koeru kultuurimajas on 5 töötajat, direktor Eva Linno, kunstiline juht Krista Jürgens, tublid koristajad Heli Kasemaa ja Tiina Karu ning majahoidja-remonditööline Kaido Kuldner. Kultuurimaja kollektiivi kuuluvad Vao seltsimaja majahoidja Eduard Laidinen ning kaks ringijuhti, tervisevõimlemist juhendab Vao seltsimajas Imbi Moores ja huviringi- käsitöö, lillesade, kokandus juhendab Katre Kasemaa. Ervita seltsimajas töötab administraator Marje Pettai.

Kultuurimaja tegemistest saate teada infostendilt, Koeru Kaja sündmuste kalendrist, Koeru valla kodulehelt, suhtlusportaalist FB ja Järva portaalist. Saadame kultuurilisti nädala kava toimuvast. Kui soovite e-kirja listiga ühineda ja saada teateid toimuvast, andke endast märku aadressil kultuurimaja@koervv.ee.

Tänan südamest ja tervitan kõiki koostööpartnereid, isetegevuslasi, ringijuhte, töötajaid ja maja külalisi. Ootame teid sünnipäevapeole ja Koeru vallas toimuvatele üritustele.

Kaunist advendiaega, head tervist ja rõõmsat meelt!