Huviringidest on kasvanud tugevad kollektiivid, kes kahtlemata on ilmestanud tugevalt linna kultuurielu ja samas teinud meid tuntuks väljaspool linna.

Kultuurikeskuses jätkavad seni tegutsenud kollektiivid, aga on algamas ka midagi uut. Seepärast soovitan astuda läbi kultuurikeskusest, jälgida kultuurikeskuse infot linnalehes, reklaamtahvlitel ja linna kodulehel. Meie kultuurirahvas ootab oma perre uusi liikmeid ja igav Teil meiega raudselt ei hakka.

Kõikide kollektiivide tegevus algab oktoobris.

Millega me siis tegeleme?

Rõõmsameelne ja teotahteline segakoor Leelo, dirigent Mait Reimann, alustab 4. oktoobril kultuurikeskuses kell 18.30. Koor ootab uusi (eriti noori) lauljaid kõigisse häälerühmadesse. Vaatamata mõningatele mõõnadele on nad püsivad ja jätkavad oma pikaajalist traditsiooni.

Noorte naiste tantsurühma Lilleke sõbralik „seltskond“, juhendaja Heli Tammai, kes puhkas suvel tantsides, kohtub uuel hooajal kolmapäeviti kell 18.00 kultuurikeskuse suures saalis. Nemad soovivad samuti oma kollektiivi uusi tantsijaid.

Seenioride tantsurühm Tald ja Apsat, juhendaja Heli Tammai, tantsivad samuti kolmapäeviti ja alustavad kell 16.30 kultuurikeskuse suures saalis. Uued tantsijad teretulnud. Peen piht ja kerge jalg garanteeritud.

Teisipäeval ja neljapäeval kell 19.00 pensionäride päevakeskuse hubases saalis kohtuvad joogahuvilised. Tervis, sisemine tasakaal ja rahu – kuidas seda endas leida ja säilitada? Juhendaja Meeri Kreeni juhendamisel on tulemused märkimisväärsed. Tasub kindlasti lähemalt uurida.

End siin-seal tuntuks mänginud näitering Rassijad, juhendaja Olev Rass, saab kokku kultuurikeskuses neljapäeviti kell 18.00. Olge varmad osalema.

Noored näitlejad kohtuvad kultuurikeskuses esmaspäeviti kell 17.00. Neid juhendab samuti noor ja energiline Olev Rass.

Uue huviringina tulevad esimest korda Võhmas kokku kõhutantsijad kultuurikeskuse suures saalis 5. oktoobril kell 19.00. Ringijuhi sõnade järgi pole selles kollektiivis vanusepiire. Nii et oodatud on kõik!

Noori soliste ootab Maarika Reimand. Tema kohtub individuaalselt iga lapsega eraldi hääleproovis. Kontakti Maarikaga saab tel 5667 4434.

Uue kollektiivina kultuurikeskuses tegutseb ammutuntud Pilistvere Pillimehed. Kuna selles „pundis“ mängivad kõik võhmakad, siis ümberkolimine oli üsna arukas tegu. Liiatigi oleme me ju ikkagi üks suur kihelkond. Nende pillihääli seab paika Mait Reimann.

On veel paar kollektiivi, mille algusaeg on täpsustamisel.

Lisada tahaks veel seda, et meie huvikollektiivid ootavad lisa ka naabervaldadest- linnadest.

Jätkub mälumäng. Esimese turniiri algust kuulutame reklaamtahvlitel ja linna kodulehel.

Uute kohtumisteni Võhma kultuurikeskuses.