Jooks sai teoks MTÜ Saare valla kultuuri- ja spordiseltsi ja Saare vallavalitsuse toel. Võisteldi kuues erinevas vanusegrupis ning meestele ja naistele peeti eraldi arvestust. Kõige suurema osalejate arvuga vanusegrupp oli seekord 14-16-aastased noormehed, kokku 17 jooksjat.

Iga vanusegrupi 3 paremat autasustati medali ja auhinnaga. Juubelijooksu puhul oli auhinnalaual sel aastal suur valik erinevaid sporditarbeid.

Parimale mees- ja naisjooksjale oli karikas. Parim meesjooksja oli Allar Lamp ajaga 19 min 51 sek. Mitteametlikel andmetel on see uus rajarekord. Parim naisjooksja oli Krsitel Lalin ajaga 29 min 25 sekundit.

Kõikide osalejate vahel loositi välja 100 € peaauhind, mille võitis Triin Hallik. Autasutsamise lõpus andis Saare vallavanem Jüri Morozov üle mälestusmeened Saare järve jooksu idee algatajatele Vello Pällile ja Toomas Pussile.

Mälestusmeene said ka Kaido Kriisa, kes on osalenud kõikidel Saare järve jooksu 30 etapil ja Heino Põldojale kes on osalenud 29 etapil. Tänukarikad said ka rajameister Jüri Puusepp ja sündmuse korraldamisele alati kaasa aidanud perekond Vahtra Luualt.

Täname kõiki, kes aitasid sündmuse edukale läbiviimisele kaasa.

Lõppjärjestust saab vaadata SIIT