Sadala põhikooli direktori Aime Liivamägi sõnul on õpilaste ja õpetajate koostatud näitusele välja pandud mitmeid  dokumente ja fotosid. "Siin on vaadata Valdo Pandi neljanda ja viienda klassi lõputunnistusi, kust selgub, et ta õppis ennekõike "väga headele" hinnetele. Üksnes matemaatika ja tööõpetus olid hinnatud "heaga". Samuti pakume uudistada fotosid kooli kunagisest õpilasperest, millel teadolevalt peaks olema ka Pant. Näitusel paneme vaadata Valdo Pandile kuulunud ja tema  eksliibrisega raamatud. Need kinkis meie koolile raadio-ja telemehe lesk, omaaegne Eesti Raadio diktor Elsa Pant. Näitust kooli fuajees ootame vaatama kõiki huvilisi," ütles Liivamägi, kes kõneleb  Valdo Pandist ka kodulootunnis neljanda klassi õpilastele.

"Ehk võiks Sadala kool hakata endale taotlema ka Valdo Pandi nime. Põhjuseks oleks seegi, et praegu on meie kuueklassilises koolis peaaaegu samapalju õpilasi, kui ajal, mil sinn õppis Pant," arvas Aime Liivamägi.

"Mõistagi vajab idee põhjalikku läbimõtlemist," lisas ta. 

"Valdo Pant on kirjutanud näidendid "Avarii", "Lasud  tuisus" ja "Õhtust hommikuni" ning mitmeid estraadinäidendeid. Võimalik, et tulevikus võtame midagi tema teatriloomingust ka Sadala Külade Seltsi teatri repertuaari," lasus külade seltsi juhatuse esimees Pille Tutt. "Meie juhendaja Valdi Reinas oskab usutavasti Pandi vaimsust ja vaimukust ka tänapäeva oludes hästi välja tuua."

"Pandi sünniaastapäevale pühendatud väljapanek avatakse ka Mustvee Gümnaasiumi raamatukogus ning tulevikus on tema tähtpäeva tähistamiseks teisigi plaane," märkis õppeasutuse direktor Marianne Kivimurd-Tarelkina.

Valdo Pant õppis 1935-1938 Mustvee eesti algkoolis, 1938-1941 Sadala algkoolis, 1941-1943 Mustvee gümnaasiumi humanitaarharus ning 1943-1944 Tartu Õpetajate Seminaris. Teises Maailmasõjas teenis ta nii Saksa vägedes kui ka Punaarmees ning sõjajärgesetel aastatel oli geograafiaõpetajaks Kohtla-Järvel. Eesti Raadios töötas Valdo Pant 1948., Eesti Televisioonis 1966. aastast. Valdo Pant on valitud ka 20. sajandi saja Eesti suurkuju hulka.