Esialgu algas noortekeskusele õnnesoovide kirjutamine. Selleks sai iga grupp suure paberi, markerid ja vildikad. Valmisid kaunid plakatid ilusate soovide ja piltidega. Riputasime kõik üles. Edasi hakkasime võistlema lauajalgpallis. Võistkonnad olid kaheliikmelised ja nooremad otsustasid, et ei tee segavõistkondi, vaid on koos omaealistega suurte vastu. Napilt läks võit ikkagi suurte võistkonnale vendadele Janar ja Jürgen. Need, kes võistluses ei osalenud, elasid aktiivselt kaasa või mängisid Wii-d. Siis toimus viktoriin noortekeskuse teemal, parimateks osutusid Jürgen ja Rain. Seejärel hakkasime torti sööma, mis oli väga maitsev.

Tänan kõiki tublisid ja aktiivseid noori, kes sünnipäevast osa võtsid ja sellega päeva rõõmsamaks muutsid. Aitäh ka Pillele, kes tõi kingituseks maitsva tordi.

Edaspidi on plaanis „Teeme ära" koristuspäeval korrastada taaskord kodukohta: teeääri ja jalgpalliplatsi. Talgupäev toimub 4. mail, kell 11.00. Emadepäevaks valmib kooli sündmusena õpilastega tehtud näidend, toimub ka näitus etenduse valmimisega seotud vahenditest. Täpsemalt saab tegevusega tutvuda emadepäevapeol. 1. juunil, kui toimub traditsiooniliselt lastekaitsepäev Sadukülas. Infot palun jälgida infostendilt.

Plaanis on ka esitada erinevaid projekte, et muuta nii noorte kui ka kogukonna elu paremaks.

Kohaliku Omaalgatuse Programmi sai esitatud taotlus helitehnika soetamiseks ja selle kasutamise õpperingiks.

ANK-i esitame arvatavasti meediateemalise projekti, millise väljundiga, on täpselt selgumata. Ka jaanipäeva korraldamine Sadukülas on plaanis. Koostame töögrupi ja otsime sponsoreid, et saada vajalikud vahendid ning taaskord korraldada üks tore koosviibimine. Loodan kõikide kogukonnaliikmete aktiivsele koostööle ja toetusele.