Wii konsool puhus noortekeskusele sisse teistsuguse elu. On väga palju huvilisi, kellele meeldib mängida ja teha sporti. Juba on käinud mõttelennud Wii Olümpia korraldamisest. Kuna Fit tarvikuga saab sooritada palju harjutusi, on meie noortekeskust külastavate noorte elu palju liikuvam. Väiksematele meeldib mõõgavõitlus ja poks, mida saab mängida ka kahekesi. Sportmängude valik on suur ja endale meelepärase mängu leiab kindlasti igaüks. Samuti saavad noored, kellel on kodus Wii mänge, tuua kaasa oma mängud ja neidsõpradega mängida. Noortekeskuse külastajate arv on suurenenud peaaegu poole võrra.

Saduküla Lumelinn 2011 ehitamise jalgpalli platsile korraldasime 29. jaanuaril. Tuisust hoolimata osales neli neljaliikmelist võistkonda. Valmis kelgumägi, monument ja kirst, tort ja Iguaan. Alustati ka Big Macki ehitamist, kuid aja nappuse tõttu, see ei valminud.

Noortekeskust esindas 2 võistkonda, kohal oli ka Kuremaa ANKi töötaja Janar. Kuna Kuremaa noored jäid grippi, ehitas ta meie võistkonna all. Esimese koha sai naeratav Iguaan, teise koha tort ja kolmandaks monument ja kirst. Valminud ehitusi saab näha kuni lume sulamiseni Sadukülas. Kiidan tublisi ehitajaid! Pärast ehitamist pakkusime noortekeskuses kanasuppi ja muffineid.TänameOÜHärjanurme Mõisa, kelle poolt lükati kokku selle tarbeks vajalikud lumehunnikud.

Traditsiooniliselt tähistasime noortekeskuses sõbrapäeva, vabariigi aastapäeva ja vastlapäeva, Sõbrapäeval said kõik koos oma sõbraga tulla ja jäädvustada endast foto, millest sealsamas valmistasid endale rinnamärgi. Toimus ka joonistusvõistlus „Mina ja minu sõber“, valminud tööd on üleval noortekeskuses kuni kevade lõpuni.

Uue aasta plaanid

Käesoleval aastal on plaanis veel emadepäeva, lastekaitsepäeva ja isadepäeva. tähistamine.

Kindlasti toimub ka koroonavõistlus ja ehk isegi Wii Olümpia. Veel on kavas kirjutada mõned projektid nii Eesti Kultuurkapitali kui ka Kohaliku Omaalgatuse Programmi. On tekkinud palju uusi ideid, mille elluviimiseks otsime erinevaid võimalusi ja projektikonkursse.

Sellel aastal tahaksime korraldada ka üle pika aja Saduküla jaanipäeva. Ootan aktiivseid Sadukülaga seotud inimesi, kes saaksid aidata ürituse korraldamisega. Samuti on oodatud toetused ja annetused. Loodame, et meie tegemisi saadab edu. Seni aga ootan kõiki noori noortekeskusesse. Kutsun ka üles kõiki, kellel tekib kodus mõni hea idee, tulge ja arutame seda koos ja ehk leiame võimaluse, et teie hea idee ellu viia.