Esimeses sõidus vahetus esikolmik ja liidrikoht küll mitmel korral, kui Marten Männile olid konkurentsi pakkumas 9-aastane Mattias Reinaas ja kohalik poiss Theo Baumer, kuid Yamaha jetil sõitnud Marteni sõidukogemus ja võitlusvaim tagasid noormehele siiski mõlemas sõidus võidu ja ühtlasi ka tänavuse maailmameistri tiitli Ski Junior10-12 Lite klassis. Esimest korda maailmameistrivõistlustel startiva poisi jaoks oli see väga tugev tulemus. Kokku oli stardis 19 juuniorit Sama klassi pronks tuli sel aastal samuti Eestisse, Mattias Reinaasale.

Kuldmedali hõngu sai Marten sel aastal tunda juba teistkordselt. Eelmisest aastast on tal maailmameistri tiitel Ski Junior10-12 Stock klassis. Samas klassis võistles ta ka sel korral ,juhtides kindlalt esimest sõitu, kuid kahjuks pidi ta viimasel ringil sõidu tehnilistel põhjustel katkestama.

Jettribe World Finals näol on tegemist tõelise jetifestivaliga, mis kestis 4.-12. oktoobrini ja millest said osa tuhanded pealtvaatajad. Interneti vahendusel jälgis võistlust ligi 250 000 inimest üle maailma.

Marten Männi edule aitasid kaasa tema toetajad Reinpaul, Freetime, AKR Betoni, Riab,Miskort, Heigo Hummel, quakysense ,JAK Disain, Evgeny Erukhimov, K.U. Mell, DarigoInvest, Valvoline ja Jet-Mate.

Võistlustele lisas seekord põnevust JR Star Racing klubi poolt ellu kutsutud programm noortele sõitjatele – JR Star „Ride With The Pros“, mille raames said lapsed kohtuda profisõitjate ja teiste juunioritega. PRO klassi sõitjad valisid seal välja oma lemmikud ning taas paistis Marten teiste seast silma. Ta valiti PRO klassi sõitjate lemmikuks klassis PRO’s Choice International.