Hooaeg algas kerge ärevusega, sest lisandunud oli mitmeid uusi mängijaid, sealhulgas noori, ja koostöö vajas harjumist. Hooaja edenedes paranes ka koostöö ja näidati kõigile, mida suudetakse. Treener Jan Harendi eesmärgiks oli meeskonnavaimu ülesehitamine ja sellega saadi hakkama.

Saku Sportingu parim väravalööja oli Andres Märso, kes sahistas vastaste väravavõrku 8 palli. Lisaks temale kuulusid võistkonda veel Ats Allikmaa, Joonas Hendre, Marten Hunt, Andre Hõrak, Jaan-Kristjan Kaalma, Madis Kahro, Velory Kais, Jaanus Kaiva, Keith Karula, Keito Kööp, Rain Künnapuu, Norman Leemets, Kermo Mürk, Anton Noor, Raimond Ojassalu, Indrek Piibur, Peeter Schmidt, Robert Schmidt, Andreas Solom, Roman Stanovoi, Silver Sõber, Argo Zirk, Madis Tetsmann, Tauno Toomson, Reino Tungal, Silver Valter, Priit Veskimäe, Rainer Veskimäe ja Martin Vilokas.

KERMO MÜRK


Edust rannajalgpalli Eesti meistrivõistlustel

Saku Sportingu rannajalgpallurid kordasid oma eelmise hooaja tulemust, saavutades Eesti meistrivõistluste esiliigas 12 võistkonna seas III koha.

Meistrivõistlused koosnesid 6 etapist, mis peeti Pirita ja Pärnu rannas. Vaatamata kehvale algusele, suudeti hooaja lõpus juba päris korralikku mängu näidata. Eelmise aastaga võrreldes oluliselt tugevamas konkurentsis ei võidetud ühtegi etappi, laeks jäi kaks II kohta, lisaks üks III, kaks V ja üks IX koht. Mehed lootsid küll kõrgemat kohta, aga kokkuvõttes võib rahule jääda - arvestades, et enne viimast etappi oli neljal võistkonnal reaalne võimalus teiseks tõusta.

Hooaja meeldejäävamaiks sündmusteks olid 2 võitu meistrivõistlustel ülekaaluka esikoha saanud võistkond Auguri vastu.

Saku Sportingu suurimaks väravalööjaks oli teist hooaega järjest Rauno Nõmmiko, sahistades vastaste võrku 28 korral. Saku meeskonda kuulusid veel Anton Noor, Jaanus Kaiva, Robert Veskimäe, Priit Veskimäe, Argo Zirk, Madis Kahro, Ardi Lind, Peeter Schmidt, Andreas Solom, Silver Sõber, Andres Märso, Velory Kais, Jaan-Kristjan Kaalma, Rauno Nõmmiko, Taavo Velt ja Vaido Velt.

Paremusjärjestus:

1. Augur SK 535
2. FC Starbunker 440
3. Saku Sporting 433
4. Saue JK 413
5. Pirita RJK / Reliikvia 372
6. Sparta / Pizzapoisid 369
7. Schöttli 349
8. Hörmann 346
9. JK Tallinna Kalev 342
10. Smarten Logistics 333
11. Snake / Monkey Sport ST 315
12. Viimsi BSC 216

ARGO ZIRK

SAKU SPORTING TÄNAB meeldiva koostöö eest RPK Teed, Saku Pruulikoda, Saku Vallavalitsust, Saku Valla Spordikeskust, Saku Gümnaasiumi ja algkooli, Kurtna Kooli ning kõiki lapsevanemaid ja fänne. Klubi tegemistega saate end kursis hoida www.sakusporting.ee