Ka sellel aastal plaanime kutsuda huvitavaid külalisi. Eelmisel aastal käidi tutvustamas võimalusi, kuidas minna YFU kaudu vahetusõpilaseks, samuti oli huvitav kuulata tööle minemisega seotud tähelepanekutest Keila Karjäärikeskuselt. Sel aastal on juba käinud oma kodumaa kultuuri tutvustamas vabatahtlikud Kanadast. Oleme hiina kultuurist ja kalligraafiast rohkem teada saanud, õpetas ja tutvustas vabatahtlik Florence Valenduc Prantsusmaalt - ta on 3 aastat Hiinas elanud ja töötanud. Juba eelmisel aastal Pauline Rollandi juhtimisel alanud prantsuse keele kursused algajatele ja edasijõudnutele on väga populaarsed. Taas hakkasid koos käima klubi Eesti 4H noored. Sügisest kevadeni toimub mälumäng „Noorte ajukas“, iga kord saab vastata 20 huvitavale küsimusele. Korraldame ka diskosid, filmiõhtuid, nelikturniire ja väljasõite. Tiimi Esik üritused „Soffa“ ja „Esik“ on väga oodatud.

Kevadvaheajal korraldame projekti Cebare4you raames päästealase laagri, kus õpetatakse probleemseid situatsioone ennetama ja kriisiolukorras käituma.

Suvel on 4 erinevat laagrit erinevas vanuses noortele. Juuli alguses võõrustame Saku sõprusvalla Ylöjärvi noori. Juuli lõpus toimub laager Karepal, Cebare4you projekti meeskonna kaasabil saavad taas kokku Saku, Saue, Harku, Kiili ja Sippoo valdade noored. Augustis toimuvad iga-aastased laagrid poisteletüdrukutele vanuses 12-17 ja päevalaager lastele vanuses 8-12 aastat. Esiku tiim korraldab taas laagri „English Camp“.

Kõike neid vahvaid tegevusi saame me korraldada neile noortele, kellele meeldib teha koostööd ja saada uusi kogemusi. Tule ja pane end kirja! Samas otsime vanemate kui 18-aastaste noorte kontakte - just neile tahame pakkuda erinevaid huvitavaid võimalusi osaleda projektides ja teistes ettevõtmistes.

Eesti noorsootöö seaduse järgi on noor 7-26-aastane. Tule Saku Valla Noortekeskusesse ja teeme koostööd! Asume Sakus Saku Valla Majas (Teaduse 1) ja Kiisal raudteejaamahoones (Raudtee 2). Saad meile kirjutada noortekeskus@sakuvald.ee ning leiad meid ka Facebookist Saku Valla Noortekeskuse nime alt.