Teine päev tervitas taas päikesega. Suundusime Punkaharjule kunstimuuseumi, mis asub kaljukoopas. Väga põnev! Seejärel sõit Savonlinna, vaatasime vanaaegseid sadamakõrtse, mis ka praegu tegutsevad, Olavinlinna kindlust ja õhtuks läksime Punkaharju kämpingutesse ööbima.

Kämpingud asusid otse järve kaldal, julgemad käisid ujumaski. Rahvast oli seal palju, kuid valitses vaikus ja rahu. Taas kõik mugavused ja hommikuks köetud saun.

Viimane päev algas sõiduga Mikkelisse ilusasse, puhtasse ja valgusküllasesse kirikusse. Seejärel ootas meid Puumala vaatlustorn, kuhu sõitsime liftiga. Imetlesime Saima järvede ja linna ilu.

Põikasime läbi veel kohalikult turult ja siis tagasi Helsingisse, et õigeaegselt Tallinna laevale jõuda.

Saima järvistu vaated, sõit ühelt saarelt teisele läbi kaljude rajatud teedel - see ongi ilus ja rahulik Soomemaa. Et see meeldejääv reis sai teoks, oleme südamest tänulikud teile: Sangaste Vallavalitsus, Venda Vihmann, Aavo Vällo, Andres Puksov, Sanwood, Peeter Mänd, Heimar Lenk, Rein Randver, Ülo Tulik, Priit Sibul. Veelkord suur, suur tänu kõigi 42 reisilise poolt.

Palju tänu ka Otepää Bussile ja jussijuht Kalle Adovile, giid Virve Toomile. Meil on suur rõõm, et meie eakate ümber on nii palju häid, toredaid ja hoolivaid inimesi.

Aitäh ka teile, kallis reisiseltskond - olite tõesti mõnusad, vahvad kaaslased!