Ka progressi karikas kuulus Saue linnale. Karika pälvib see omavalitsus, kes parandab eelmise aasta kohta kõige enam. Saue linn tõusis 14. kohalt esimesele.

Isetegevuses ja omavalitsusjuhtide võistluses tuli Saue linn esimesele kohale, kuid siin luges enim see, et volikogu esimees ja linnapea võistlusest täie innuga osa võtsid ning et isetegevuskava vaatajaskonnale meeldis. „Kuusalu teates" võitles võistkond välja teise tulemuse, veevõrkpallis ja kanuusõidus viienda koha.

Linna au kaitsesid volikogu esimees Valdis Toomast, linnapea Henn Põlluaas, abilinnapead Kalev Israel ja Jüri Tümanok, volikogu liige ja aseesimees Tõnu Urva, noortekeskuse juhataja Kristi Kruus, volikogu assistent Siiri Raagmets, avalike suhete ja kommunikatsiooni peaspetsialist Sirje Piirsoo, jurist Elis Haav ning volikogu liige Matti Nappus.

19. suvespordipäevad olid pühendatud Harjumaa Omavalitsuste Liidu 20. sünnipäevale. Juubelispordipäevade korraldamise au tuleval suvel kuulub traditsioonikohaselt võitjale, Saue linnale.