31. oktoobril toimuval volikogu istungil valitakse volikogu esimees ja aseesimehed, järgmistel istungitel linnapea, abilinnapead ning volikogu komisjonide esimehed ja liikmed.

Saue linnapeana jätkav Henn Põlluaas ütles, et senine koostöö koalitsioonipartnerite vahel on sujunud hästi ja põhjust valitsuskoalitsiooni muuta ei olnud, sest stabiilsus linna juhtimises on oluline: "Praegune koalitsioon on võimekas, palju on ära tehtud ning see annab kindluse järgmise nelja aasta suhtes."

Volikogu esimehe kandidaadi Valdis Toomasti sõnul tõid valimised volikokku uusi inimesi, kuid koalitsioon jätkab. Muutusi tuleb mõne volikogu koha ja linnavalitsuse ametikoha täitmise osas. "Ühisosa seisukohtades ja kattuvused kolme osapoole valimislubadustes olid suured, seetõttu läks koalitsioonilepingu koostamine sujuvalt," kinnitas Toomast.

Volikogu aseesimehe kandidaat Jaan Moks ütles, et koalitsioon on paika pannud eesmärgid Saue linna elu ühises korraldamises ja juhtimises selliselt, et linnas oleks hea elada ning linn tervikuna areneks positiivses suunas.

Saue linna 17-liikmelises volikogus on valimisliidul Kindlad tegijad viis kohta, IRL-il neli ja keskerakonnal üks koht. Henn Põlluaas ja Valdis Toomast said valijatelt isikumandaadi.