Võistluste alagrupis mängisid kõik meeskonnad kõigiga läbi, mille tulemusel moodustusid poolfinaalipaarid: Saue JK ja HJK Fänn ning HJK Treenerid ja Team Leegid. Finaali pääsesid HJK Treenerid ja Saue JK.

Turniiri finaal möödus võrdsete heitluses. Mõlemal poolel oli vähe väravavõimalusi, kaitset mängiti hoolikalt. Teisel poolajal õnnestus HJK Treenerid võistkonna mängijal Stefan Kullal lüüa Saue JK võrku iluvärav. Seega võit ja Saue jalgpallimeistrivõistluste esikoht kuulus HJK Treenerid meeskonnale.

Penalti löömise võistluse võitis Saue JK, teine koht kuulus meeskonnale Team Leegid, kolmas oli HJK Treenerid ja neljas HJK Fänn.

Turniiri parim mängija oli Erkki Liiv ja väravavaht Henri Heinsalu. Turniiri kohtunikud olid Kaspar Kotter ja Valdis Toomast.

Et turniiri eesmärk on selgitada välja parim Saue noorte, meeste ja ettevõtete võistkondadest, on langenud osavõtvate tiimide hulk, kuid kasvanud just sauelaste võimalus end proovile panna.


_________________________________________

AJALUGU

Esimesed kahed Saue linna jalgpallivõistlused toimusid aastatel 1996 ja 1997 linnavalitsuse ning kooli koostöös. Saue JK korraldamisel olid võistlused tänavau 14. korda. Keeruline oli võistlusi korraldada kuni aastani 2004, kui kunstmuruväljakut veel polnud, ja vahel sai mängitud „veejalgpalligi". 2005. aastal renoveeris linn riigi toel kogu staadioni.