Prantsi pikaajalised treeningud tasusid end ära, sest sel sügisel esindas poiss Hispaanias Rahvuste Supermotole Eestit. Koos temaga võistlesid ka Andre Kiil ning Eesti värske meister Taavi Nassar, kes olid varem Rahvuste Supermotol osalenud.

Eestlased saavutasid esimesel päeval kvalifikatsioonis kokku 14. koha. Taavi Nassari ja Prants Palsi tubli sõit kindlustas koha pühapäevasel võistlusel. Kahjuks aga Taavi Nassar kukkus soojendusringil ega jõudnud starti. Teises sõidus oli samuti mitu kukkumist ning ebaõnn tabas ka Andre Kiili. Kokku saavutati 16. koht. Noorima võistleja Prantsi tulemused olid väga head - esimeses sõidus 19. ja teises 23. koht. Sõit õnnestus läbida ühegi kukkumiseta ning alt ei vedanud ka mootorratas TM450cc.

Eesti supermoto võistlustel kuuleme tavaliselt vendadest Palsidest - vanem vend Patrick täitis seekord korral mehaaniku rolli. Prants tänab kõiki, kes võistlustules kaasa elasid ning eriti toetajaid Citroéni, Aivar & Merike OÜ-d, Alexelat, Monster Energy'd, Aivo Eigot ning Brentex Haagiseid.