Tegemist oli sõpruskohtumisega ja seega mängustatistikat esile tooma ei hakka, märgin vaid, et kõik olid mehed omal kohal. Oli kiire ja ilus mäng, nagu hokiasjatundjad hiljem kommenteerisid. Ka seekord võitis Saue Sakut, tulemuseks jäi 10 : 3. Saue mehed on juba sellised kanged mehed ja räägitakse, et mitte ainult hokiplatsil.

Kõige meeldivam seekordse ürituse juures oli rohkearvuline ja innukalt kaasa elav hokipublik, kes mõlemast omavalitsusest sponsorite bussidega (tasuta) kohale toimetati. Hea meelega saan tõdeda, kaasaelajatele mõeldud tasuta uisulaenutus ja -jääaeg leidis pärast mängu väga aktiivset kasutamist.

Kindlasti aitab see üritus kaasa mõlema omavalitsuse elanike tervislike eluviiside populariseerimisele ja Saue meeste lootus on, et ehk levitab selline üritus hokipisikut rohkem ka Saue nooremate hokihuviliste seas.

Täname kõiki ürituse toetajaid eesotsas Saue linnavalitsuse ja Saku vallavalitsusega, suur tänu ka Saku Õlletehase AS’ile,Rebellise AS’ile, Samat AS’ile, Arcoman’ile jt. Eriline tänu rohkearvulisele ning kaasaelavale publikule!

PS! Tule vaata Saku Icehockey Club’i tegemisi Facebook’is!