Laagri esimesel päeval oli poisid pisut hajevil ning mängu pilt oli pisut rabe. Kindlasti oli see ka tingitud pikemast jõulupausist - mängisime 2 mängu tugeva FC Honka Barcelonaga.

Teisel päeval oli meil päevakavas lühike hommikune futsali trenn ning 2 mängu. Esimeses mängus kohtusime endast aasta vanemate HIFK 2002 sündinud poistega. Harju Jalgpallikooli poisid olid endast vanematest poistest mänguliselt paremad ning kokkuvõttes 7:5 võit.

Päeva teises mängus kohtusime 4s erinevas 20 minutilises mängus PuiU 02/03 võistkondadega. Harju Jalgpallikool I oli PuiU aasta vanematest poistest individuaalselt ning füüsilselt paremad ning kontrollisidki ka mõlemat mängu, kuid vastased oskasid enda võimalused paremini ära kasutada - tulemusteks 4:3 võit ning 1:3 kaotus. Kolmandal laagri päeval mängisime FC HONKA MUST-aga, ehk siis FC HONKA 2003 eliit-võistkonna vastu (100st poisist 12 parimat). Harju Jalgpallikooli poisid mängisid elus esimest korda 6+1 väljakul, mänguaeg 2×20 min. 7 mängijat korraga väljakul tekitas küll esimese hooga palju segadust, kuid kokkuvõtteks magus 6:5 (poolaeg 3:3) võit. Kokkuvõtteks olid treenerid laagri ning poistega väga rahul. Laagri käigus õppisid poisid üksteist ning ka treenerid paremini tundma ning saavad aina rohkem aru, mida tähendab mängimine Harju Jalgpallikoolis. Saime mitu väga head sõprusmängu, mis aitasid poiste arengule kõvasti kaasa ning näitasid, et tööd tehakse õiges suunas. Ära tasub märkimist ka Marko Malsubi (Saue valla poiss) saavutust, kes lõi kokku laagri jooksul 15 väravat.

Veebruaris osalesid Harju JK 2003 poisid Võrus, "FC Helios Cupil". Turniiril osales kokku 8 võistkonda ning Harju JK poisid saavutasid esimese koha. Harju Jalgpallikooli poisid mängisid kokku 5 mängu, millest 3 võideti ning 2 viigistati. Turniiri edukaimaks väravakütiks osutus Marko Malsub.

Aprillis osaleti kahel järjestikkusel nädalavahetusel rahvusvaheliste turniiridel. Esimene neist oli Harju Jalgpallikool enda korraldatav Spring Cup 2011. Kokkuvõttes saavutati turniiril tihedas konkurentsis 4 koht. Poisid näitasid turniiri jooksul väga sümpaatset mängu ning suutsid kõikide vastaste vastu luua palju võimalusi ja domineerida, kuid sellel korral jäid veel otsustavad väravad löömata.

Teine turniir, kus osaleti oli Kekava Cup 2011 Lätis, Riia lähistel. Kokkuvõttes saavutati III koht. Tulemusega võis rahule jääda, kuna mängisime harjumatult väiksel väljakul ja väikeste väravatega. Samuti saime mängida tugevate Läti võistkondade vastu, mis ainult arendab poisse.