Müügiboksi sai kogutud Saue vallas tegutsevate käsitööliste ja talupidajate tooted. Letil olid kootud sokid-kindad, näpunukud, linikud, õlasallid, vilditud sussid ja saunamütsid, lambanahad, nukumööbel, beebitekid, õmmeldud kaisuloomad, keraamika, mesilasvahast küünlad, vahustatud mesi, Kadarbiku smuutid ja mahlad, saunavihad, käsitööna valminud ehted, albumid, mängud jpm. Müügiboksi sai pidevalt ümberkujundatud, et ikka kogu kaup kenasti silma paistaks. Kaupa oli seinast- seina ja väga paljule leidusid ka ostjad.

Suurimateks müügiartikliteks osutusid Anne Truumaa valmistatud näpunukud ja lastele kootud maasika- ja hiirekindad ning Kadarbiku mahlad, mille suutsime läbi müüa poole laadapäevaga.

Samaaegselt müügitöö tegemisega tunti huvi, kus Saue vald asub, millega tegeleme ja kes on meile selliseid toredaid asju valmistanud. Ostjatega tuli suhelda nii soome, eesti, inglise kui vene keeles. Mida paremini tundsid oma kaupa, seda kergem oli seda ka müüa. Kuna olime Harjumaa pinnal ainuke oma koduvalda reklaamiv boks, siis hakkasime sellega kenasti silma ja polnud ka harv juhus, kui küsiti, kas Saue vald on ainus vald Harjumaal. Silma hakkas ka meie müügiboksi bänner, kus oli toodud Saue valla võrdlus Soome kaardiga (mis on ju peegelpildis vägagi sarnased).

Kuigi Mardilaada ettevalmistused algasid juba märtsis ja nõudsid väga paljude organiseerijate aega ja vaimu, saime sellisest võimalusest palju kogemusi ja emotsioone ning kindlasti ka palju uusi suhteid. Rõõmustas, et meie vallas on nii palju põnevaid käsitöötegijaid, kes olid siiani omaette nokitsenud ja tore, et mida aeg Mardilaadale lähemale jõudis, seda enam muutusid inimesed julgemaks ka oma kaupa laadale pakkumaks.

Igatahes andis sellisel laadal osalemine kindlasti rohkem julgust juurde ka ehk järgmisel aastal valla tegijad ühe mütsi alla koondada ja ühiselt laadale minna, miks ka mitte juba Vanamõisa käsitöölaadale.
Saue valla müügiboksi reklaamis Silma bänner, kus oli toodud Saue valla võrdlus Soome kaardiga, mis on ju peegelpildis vägagi sarnased.