Ühisel hoolel alustasime kodulinna muutmist kaunimaks ja inimkesksemaks. Samal ajal kui inimesed töötasid, kogusid saamamehed jõudu. Omakasu teel tahavad reformierakondlased ja IRL muuta meie linna paigaks, kus sõber ei tunne sõpra, kus vanureid ei austata ja noori ei toetata. Nende unistustes terendab uus hundiseaduste aeg, mil Toompea mõõgavendade poolt talluti alla käsitööliste õigused. Aga meid nad ei kohuta! Me ei lase oma häässe linna ainustki kurja mõtet!

Linnaõhk jääb vabaks ja seepärast öelgem kartmatult välja see, mis on meie südames, sest ausa sõnaväe jääb kuri jõuetuks. Me vajame hoolivat Tallinna, vajame linna, mis hooliks lastest, linna mis mõtleks noortele, kus oleks tööd ja tegevust pereemadele ja pereisadele, naistele ja meestele. Linna, kus kummardatakse hallpeade elutarkust. Kuulutagem koos: me armastame Tallinna! Tallinn on meie kätes ja südameis! Saime püstitada linna kaitseks võimsa sõnamüüri. See turvab meid sama kindlalt, nagu keskaegne kivimüür kaitses all-linna Toompea isandate omavoli vastu."

Pärast kõne lõppemist hakkas sama kõnet vene keeles lugema reibas ja nooruslik naishääl.

Praegu kutsutakse Keskerakonna raadio kaudu inimesi üles Vabaduse väljakule liikuma, et näha esinejaid, kelle hulgas Getter Jaani ja Edgar Savisaar, ja lasershow'd nautida.

Hetkel on käimas suurejooneline Keskerakonna valimisüritus, mille käigus piiravad partei liikmed ja toetajad Toompea inimketiga ümber, "et kaitsta all-linna parempoolsete rünnaku eest." Äsja esines Keskerakonna raadiokanali vahendusel linnapea Edgar Savisaar.