Seeniortants on rühmatants, rohkem rühmateraapia kui tants esinemiseks. Aga kõlbab ikka vaatamiseks ka – paneme esinemisrõivad selga, kübarad pähe, hea muusika plaadilt, paariline käevangu, rõõmus meel näol – ja näe, memmed tantsivad!

Väike-Maarja Härmalõnga tantsurühm sai esimese seeniortantsu õppepäeva 12.veebruaril 2005.a Pajustis ja esimese tantsupeo 19.augustil 2006.a Rakvere Vallimäel. Tänavune pidu saab olema 27.mail samuti Rakvere Vallimäel.

Kuidas me liikuma saame? Pajustisse oleme saanud Helgi Tealase autoga. Autosse mahub parajasti kaks tantsupaari ja tantsuõpetaja. See on soodne sõit, sest maksame vaid bensiiniraha. Kui Helgi ei saa sõita, siis oleme jännis, sest bussi tellimine on kulukas. Ehk aitab meid siis mõni sõidukijuht, kes meid kohale viiks. Ise oleme kogunud raha, et maksta osavõtu ja õppematerjalide eest.

Rakvere sõidu lubas maksta Väike-Maarja rahvamaja. Oleme ikka hakkama saanud, aga abist ka ära ei ütle.

Hea sõnum on see, et rühma liikmete arv on kasvanud. Koosseisu tulid täiendama värsked pensionärid Mare Soovik, Mall Türbsal, Luule Kütt. Tulgu teisi veel! Tänu kõigile rühma tantsijatele hoolsa õppimise eest! Eriline tänu teile, Anne-Liis Talu ja Leili Olvi igasuguse abi eest.

Lõpetuseks ja julgustuseks Erich Meerja sõnad: … tuimaks jääb elu tantsuta, keerutus teeb jala kergeks tantsimine tõstab tuju sütitab ka südameid …

P.S. Meie selle aasta esinemised: Aino Lukmani sõpruse pidu, rahvamaja rahvapidu, Härmalõnga klubi pidu.