Tundub, et Viimsi Seikluspark kasvab karulauguga võidu. Mullustele atraktsioonidele on lisandunud palju mänge, seiklusrajad on hoopis pikemad ja ka kogenud ronija saab siit nüüd rohkem elamusi.

“Seikluspargis aja veetmiseks ei pea olema atleet,” rõhutab seikluspargi juhataja Viljar Raidmets. “Rajad on erineva keerukuseastmega ja tegevusi jagub pargis küllaldaselt.” 

Täiesti valmis on kolm pikka rada, kuhu on oodatud kõik vähemal 115 cm pikkused seiklejad. Seiklusrada kulgeb kuni 12 meetri kõrgusel puude otsas, kus ootavad ees rippsillad, õhusõidud ja nn Tarzani hüpe. 

Seikluspark on ära kasutanud ka vanad kütusemahutid, nende seintel ronides jõutakse järgmiste mängudeni. Pargis saab teha ka 250 meetri pikkuse õhulennu. Ühe uudisena valmis selleks hoojaks Segway seiklusrada. Segway kahe rattaga tasakaaluliikur on maailma esimene ise tasakaalu hoidev liiklusvahend. Edasi või tagasi liikumiseks nõjatub sõitja kergelt ette- või tahapoole. 

Neid tasakaaluliikureid saab meilt ka rentida, et liigelda terviserajal, uurida Viimsit ja külastada randa. Närvikõdi pakub ka äsja valminud vabalangemise hüpe. Sellel atraktsioonil ronib inimene 14 meetri kõrgusel asuvale platvormile ja hüppab siis vastava turvavarustusega üle platvormi serva. Mõned meetrid enne maapinda pidurdatakse hüppaja hoog maha. 

“Veel sel aastal plaanime ehitada lasteraja, kuhu on oodatud mudilased, kes vajavad võib-olla natukene rohkem instruktori või lapsevanema toetust,” räägib Viljar Raidmets. Lisaks valmib järgmisel kuul katusealune, kus saab kuuma päikest, tuult ja vihmasabinat trotsides sünnipäevi pidada või lihtsalt sõpradega mõnusalt aega veeta.

Viimsi seikluspark asub Karulaugu teel Viimsi Kooli vahetus läheduses. Seiklusparki tasub külastada kõigil, kes naudivad värskes õhus viibimist ja on valmis end natukenegi liigutama ja mugavustsoonist välja tulema. Ilmaga sobivad riided ja õiged jalanõud muudavad seikluselamuse ainult veel paremaks.