Kontserdi lakooniline nimetus iseloomustas täpselt laval toimuvat: elektriklaverist, akordionist ja kontrabassist koosneva trio saatel esitas tuntud Prantsuse lauljaks Edith Piafiks ja seejärel peale väikest vaheaega Marlene Dietrichiks kehastunud laulja Erkki Otsman lugusid kahe XX sajadi diiva repertuaarist. Kavas kõlasid tuntud prantsuse-, saksa- ja inglisekeelsed laulud originaalkeeles.

Erilise aktsendi lisas kontserdi atmosfääri Külli Mereste näidatud videomaterjal kahe kuulsa naise ja teineteist hästi tundnud sõbratari elust erinevatel ajajärkudel.

Kuumusest õhkuv kontserdisaal oli möödunud sajandi šlaagrit hindavat publikut täis, tulnud oli nii turiste, kohalike elanikke kui ka külalisi naaberlinnadest.

Elegantseid kostüüme šikilt välja kandnud Erkki Otsmani karisma haaras kaasa ja viis publiku akordionimuusika kõla saatel Pariisi tänavanurgale   ning tuledest säravasse Berliini kabareesse.

Festival “Seitsme linna muusika” on Eesti Kontserdi Jõhvi kontserdimaja suvine projekt Ida-Virumaal. Konsertide eripäraks on nende toimumine vabaõhulavadel üle terve Ida-Viru maakonna. Sel aastal juba kaheteistkümnendat korda toimuva festivali kontserdikohtadeks on Saka mõis, Kalvi mõis, Narva Aleksandri kirik,  Oru park, AS Narva-Jõesuu sanatooriumi saal, Sillamäe linna trepid, Kiviõli kultuurimaja jne.

Festivali “seitsme linna muusika 2010” raames on Ida-Virumaal esinenud sel aastal Gerli Padar, Tõnis Mägi, Birgit Varjun, Andres Mustonen ja ansambel Hortus Musicus, ansambel Anima, Jaak Soosaar, Sofia Rubina, Villu Veski, Tanel Ruben, Tarvo Remmel, Erkki Otsman, Raul Vaigla jt.