Kuigi paljud meist olid sealsete asukate eluoluga tuttavad, pakkus ringreis ometi midagi uut, mida varasematel aegadel polnud kogetud. Giidiks oli meie seltsi juhatuse liige Heli Täpsi, kelle teadmiste abiga muutus külastus eriti huvitavaks. Pärast ringreisi loomapargis oodati meid Karoliinas. Kohviku teisel korrusel olid kaetud lauad tervislike toitudega. Juur- ja puuviljad dipikastmes, kurgivesi.

Omaküpsetatud pirukas Mmm, kõik oli nii maitsev! Samas toimus ka Eesti kirjandusmuuseumi vanemteaduri Mall Hiiemäe ettekanne. Ta kõneles Maarja-Magdaleena kihelkonnast pärit pajatustest, sügavast usust selle juures, samuti augustikuu rahvakalendri tähtpäevadest. Elistvere raamatukogus oli üles pandud terviseteemaline raamatute näitus.

Samas sai ka mõõta vererõhku ja veresuhkrut. Tuli välja, et meie seltsi liikmed on üldiselt terved, aga mõnel soovitati täiendavaks kontrolliks ja kui vaja, siis raviks, minna perearsti juurde. Tervisepäeva valmistasid ette ja viisid läbi seltsi juhatuse liikmed Heli Täpsi, Külli Kangur ja Allar Aardevälja. Suur tänu ka RMK töötajatele.