Selle perioodi sisse mahub kindlasti kõige suurema tööna võitlus Maanteeametiga Vaida–Pajupea teele mustkatte paigaldamiseks. Kõik kevaded, suved ja sügised täitis pidev kirjade saatmine ja telefonikõned nii Seli kruusakarjääride valdajatele kui ka Maanteeameti direktorile. Küla läbiv tee oli pidevalt kas porimülgas või täitsid küla hingematvad tolmupilved. See võitlus läbis punase joonena kõiki neid aastaid ja päädis lõpuks eelmise aasta kevadel enne jaanipäeva lõpliku mustkatte paigaldamisega.

Aastal 2010 algas võitlus järgmise monopoolse trassivaldajaga. Eesti Energia alustas küla läbiva 220 kV kõrgepingeliini rekonstrueerimist. Vaatamata rasketele läbirääkimistele, õnnestus uus liin viia elamutest võimalikult tervisele ohutusse kaugusse ja liinitrassi rajamistööd praegu käivad.

Külas on viimastel aastatel regulaarselt toimunud ühised jaanituled ja vastlapäevad, ühiselt ja aktiivselt on osaletud Rae valla küladepäeval ja toimunud on muidki küla ühiseid koosistumisi.

Hästi on korda läinud igakevadised koristustalgud. Moodustatud sai ka MTÜ Selimäe Külaselts. Seli küla rahva kiituseks pean ütlema, et meie küla on küll väike, kuid rahvas on hämmastavalt aktiivne ja tegutsedes üksmeelne.

Soovin järgmisele valitavale külavanemale jõudu ja edu ning võimalust näidata oma võimekust küla ette kerkivate probleemidega toimetulekul.

TEADAANNE

Seli küla külavanema valimised toimuvad 6.04.2011 kell 18.00 Rae valla vallamajas Külade toas aadressil Aruküla tee 9.