Mis meil viga meisterdada, sest tänu Eesti Kultuurkapitali Sihtstipendiumile saime oma tegevuse toetuseks 100 €, mille eest saime osta kontoritarbeid mudilasringi tööks. Lapsevanemad andsid ka oma osa. Nendest vahenditest jätkub ka järgmiseks tegevusaastaks. Aitäh Eesti Kultuurkapitalile ja lapsevanematele!

Viimasena lõpetas oma tegevuse naiste tervisevõimlemisring. Kevadel on naistel käed-jalad tööd täis, aga kohusetundlikumad käisid sellest hoolimata kohal. Tänu kõigile! Sügisel kohtume jälle!

Aga meie maja ei ole suvelgi tühi. Juba alustas Eesti Õpilasmalev oma tööga. 1. vahetus on juba kohal. Nad ööbivad meie majas.

Õpilasmaleva Valgjärve rühma tööajad: I vahetus 04. juuni-22. juuni (10 malevlast, 2 rühmajuhti), II vahetus 25. juuni-13. juuli (15 malevlast ja 2 rühmajuhti), III vahetus 16. juuli - 03. august (15 malevlast ja 2 rühmajuhti).

14. juulil toimub meie pargis laululava juures Loogide suguvõsa kokkutulek. Hea, et on olemas koht, kuhu tulla ja kus on mõnus aega veeta.

Külastage suvel ka Valgjärve raamatukogu, mis on avatud tööpäevadel kella 12-19. Sel aastal on töötaja puhkus augustikuus, mitte juulis nagu igal aastal. Jälgi reklaami! Pargis on terviserada, kus iga soovija saab oma vajadustele vastavalt tegutseda. Rada on korras. Ka Valgjärve rand on saamas uue näo. Tulge uudistama! Kasutage soodsat võimalust pargis jalutamiseks ja nautige rannamõnusid!

Kaunist suve kõigile!