Ajavahemikul 11.-12. september varastati Kohala külas kinnistult 1,5 tonni vaname talli koguväärtusega 450 €.

Väärteod

6. septembril lõhuti Roodevälja külas Arkna teel asuva maja välimine aknaklaasi ja kuuril kaks välimist aknaklaasi. Kahju on 32 €.

13. septembril jätsid mees ja naine Ussimäe külas Pagu soo tänaval tasumata takso arve summas 25 €.

26. septembril kella 22:58 ajal oli liiklusõnnetus Pärnu- Rakvere-Sõmeru maantee 183. kilomeetril, kus kombain New Holland sõitis jalakäijate ülekäigurajal metallist piiretesse, mille tulemusel kukkus heedrikärust sõiduteele tõkisking.

Tõkiskingast sõitsid üle kaks sõiduautot, mille tagajärjel purunes ühel autol esirehv ning teisel sõiduautol esi- ja tagarehv. Inimesed viga ei saanud.

Lisaks vormistas politsei väärteoprotokolli 65-aastasele mehele, kes oli alkoholijoobes ja tuigerdas Sõmeru tankla juures ning kahele alkoholi tarvitanud alaealisele.

Mari Riina RIST
PPA pressiesindaja

Operatiivinfo sündmustest Sõmeru vallas

15. septembril kella 16.01 ajal põles Sõmeru vallas Näpi külas põllu peal üks põhupall ning selle lähedal väike põhuhunnik. Päästjad kustutasid põlengu.

16. septembril kella 02.41 ajal põles Sõmeru vallas Roodevälja külas tootmishoone kolmandal korrusel tööstuslik pesumasin. Päästjad kustutasid tulekahju kümne minutiga. Inimesed vigastada ei saanud. Tulekahju tekkepõhjus on väljaselgitamisel.

Lili LILLEPEA
Avalike suhete büroo juhataja