Töölisi Siberi talus ei ole. Ta­lu­o­manik rabab tööd varastest hom­­mikutundidest hilise õhtuni, abiks töökas vend ja teised pere­liik­med. Kui endal jääb jaksu vä­heks, siis hooajati tuleb appi võt­ta ka külarahvas.

Talul on 200 hektarit maad. Te­ra­viljadest kaunistavad Arvi põl­de hernes, raps, oder, nisu, kaer ja kartul. Suurem osa kasvatatud te­raviljadest läheb sigade toidu­lau­ale. Talupoeg müüb ainult rap­si ja kartulit. Kartuliga on  kae­tud 6 hektarit maad.

Aastaid tagasi oli Siberi talu pe­remees ka tubli sportlane. Spor­dialasid oli mitmeid, kus mees hiilgas kiiruse, jõu ja täp­su­se poolest. See kõik on kasuks tul­nud talle praeguses töös, kus va­ja läheb kõiki neid omadusi. Tä­nu noorena saavutatud heale füü­silisele vormile on talutööd olnud jõudumööda. Arvi kodu kau­nistab suur hulk aastate eest või­detud medaleid erinevates spor­dialades.

Talupidamisega ei tegele Arvi tunnustuse ega avaliku tähele­pa­nu pärast vaid ikka oma pere heaks. Sellises mahus sea- ja te­ra­viljakasvatus toidab ilusti ära. Ta­lu laiendamise plaane Arvi ei pea - ikka sama rada edasi.

“Kui kunagi ümber enda vaatad ja näed seda kõike mis on ära teh­tud, siis on hea meel, et elus on ikka midagi saavutatud ka.” lau­sub Arvi rõõmsalt.

2006. aastal võitis Siberi talu III koha (Parim tootmistalu) Eestimaa Talupidajate Keskliidu poolt välja kuulutatud konkursil “Eesti parim talu 2006”.

Taluperemees paistab silma nutikuse ja töökuse poolest. Kõik te­gevused, nii tootmine kui ehi­ti­sed, on hoolega läbi mõeldud. Põl­lud on heas korras ja sigu pee­takse väga loomasõbralikul viisil.

"Sead on meil stressivabad ja sõb­ralikud, elavad puhta saepuru ja põhu peal," kuulutab valla suu­rim seakasvataja, Siberi talu pe­re­mees Arvi Umbleja.