Saite 7,8 protsenti Tallinna e-häältest. Kuidas seda tulemust hindate?

"Nagu tulemused näitavad, on meil väga korralik nimekiri ja oleme e-hääletuse põhjal selgelt üle kõikidest teistest valimisliitudest ja ka EKRE-st. See vahe on mäekõrgune ja oleme samas alas, kus erakonnad. See on tegelikult ajalooline sündmus, et Tallinna kodanikuliikumiste baasil tekkinud valimisliit on valimistel nii edukas."

Mis te arvate, kas ületate valimiskünnise?

"Ma loodan, et jah, aga seda on väga raske ennustada. Mul on väga hea meel, et me polnud kordagi terve valimiskampaania vältel pinnuks silmas valimiste valvuritel. Meie kampaania oli aus ja püüdsime arendada sisulist debatti. Kas see oli edukas või mitte? Arvan, et juba see, et me seda püüdsime teha, on suur võit!"

Kui palju paberhääli teil vaja on?

"Peaksime saama paberhäältest vähemalt neli ja pool protsenti, aga tegelikult oleme juba võitnud, kuna suuresti tänu meile olid meie jaoks olulised teemad valimisdebattide osa: et linna juhtimist tuleks teha professionaalsemaks, et halduskogudele tuleks anda rohkem võimu ja et rohkem tuleks kaasata asumiseltse. Täna lubavad paljud erakonad neid asju - miks nad seda teevad? Ju nad tundsid, et need on need teemad, mis inimestele korda lähevad."