Osavõtjaid oli kokku ligi 800. Rahvusvahelise võimlemisföderatsiooni (FIG) poolt oli vaatlejana ja peakohtunikuna Tartus bulgaarlanna, mitmekordne endine maailmameister, FIG iluvõimlemise tehnilise komitee liige, Maria Gigova, kes avaldas suurimat rahulolu ja kiitust organiseerijate aadressil ning avaldas lootust, et Miss Valentine ja maailmakarika traditsioon jätkub Tartus veel pikalt.

Võimlemisklubi Janika võimlejatele oli nädalavahetus väga edukas. Kokku võideti 12 medalikomplekti. Kuna Sindis on iluvõimlemine väga populaarne, siis ka mõned tuntumad nimed meie vabariigi iluvõimlejate hulgas:

Carmel Kallemaa (treeneriks ema Janika Mölder) võitis palliharjutuses kuldmedali, hõbemedali kurikaharjutuses ja pronksi lindiharjutuses.

Olga Bogdanova võitis palliharjutuses hõbemedali.

Janika Vartlaan võitis hõbemedali nii kurika, kui ka lindiharjutuses. Võimlemisse on viimastel aastatel lisandunud palju tantsulisust, mis teeb selle vaatamise ka kõrvaltvaatajale huvitavamaks. Minule oli ootamatu Azerbaidþ aani väga tugev esinemine ja meie tüdrukud pidasid nende galal esitatud rõngakava üheks parimaks etteasteks. Samuti meeldis paljudele eesti tüdrukute rühmakava "Öös on asju". Muidugi meeldis kõigile Janika Mõldri tütar Carmel Kallermaa. Üldse kombiti kavades inimvõimete piire, eriti vahendite kasutamisel. Rõnga-, kurika, lindi ja pallikavad olid täis ülimalt täpseid viskeid ja hüppeid.

Võimlejad said palju häid ideid oma individuaalkava täiendamiseks.

Samal päeval jõuti veel vaadata 4D kinos filmi "Saladuslik allmaailm".

Oli tore ja õpetlik päev!