Samuti tahaks tänada Kiviturismi talu omanikku ja Pinska saekaatrit ja loomulikult kõiki noori abilisi, kes sel päeval olid tulnud appi, ehitama Siniallikule silda, mida saavad kõik kasutada.

Kuuendal mail läks aga tõsiseks tööks. Kõigepealt tuli üles võtta vanad lauad, mida muidugi enam palju alles ei olnud. Kui lauad olid ära võetud, siis asuti suurema töö kallale ehk liiprite vahetamislele, mis aja möödudes olid mädanenud, kuigi need olid sügav immutatud. Enne töö lõppu suutis üks muidu tubli abiline haamri vette kukutada.

Õnneks leidus üks uljaspea, kes vaatamata külmale veele tõi selle sealt välja. Haamrid, saed ja naelad pihku, ning läks laudade vahetamiseks. Võttis aega mis võttis, aga silla lauad said vahetatud.

Töö tehtud, hakati grillima, sest kõigil olid kõhud tühjad. Ester valmistas vorstide kõrvale äärmiselt maitsva salati. Lõpuks tegime veel viimased viimistlused ja kõik jäid selle üritusega rahule, sest eks raske töö kõrval, sai ikka väga palju nalja ka. Tänan veelkord kõiki ja loodame, et sild seisab kaua ilusa ning tervena.