Mänguväljaku avamiseks lennutasid naisseltsi esindaja Anneli Looring ja projektijuht Katrin Einling taevasse kimbu õhupalle, et mänguväljak oleks rõõmuks Sipa lastele. Lisaks väga sisukale ja heatasemelisele kultuuriprogrammile, millest saab lugeda Kaare Tammaru artiklist (lk 6), oli külapäeval oluline roll kohalikul käsitööl. MTÜ KäsitööPööninG eestvedamisel oli mõisas vaadata mitmekülgne käsitööde näitus. Kõik näitusel osalejad said MTÜ poolt mälestuseks päevateemalised tassid.

Pargis oli võimalik osaleda käsitöö töötubades ja esemeid kaasa osta. Toimus käsitööesemete loterii, mille tarbeks annetasid käsitöö tegijad üle 150 eseme. Oma käsitööoskusi näitasid Sipa lapsed.

Täname Sipa külapäeva toetajaid: SA Loodna Vabaajakeskus, Märjamaa Valla Külavanemate Ühendus, Laane Jahimeeste Selts.

Külapäeva eduka läbiviimise ja kaasaaitamise eest eriti suur tänu: Kaare Tammaru, kõik ringijuhid ja esinejad, Katrin Einling ja Sipa-Laukna lasteaia kollektiiv, Anneli Looring, Aaso ja Sirje Kleeberg koos meeskonnaga, Vello Luhtaru, baar Ankur ja Lii Ilumäe, Venno Kornak, Anne Link, MTÜ KäsitööPööninG Riina Moorbach-Paisu eestvedamisel.

Aitäh kõikidele käsitöötegijatele, Sipa noortetoale, Sulu külavanemale Aile Pajulale, valla majandusosakonna töömeestele ja Evelyn Männile.