Pealtnäha vaiksetel ja rahulikel Pääsküla tänavatel käib tegelikult vilgas külaelu ja suhtlemine. Lapsed jooksevad aiast aeda ja emmed hauvad, põlled ees, tited puusal ja labidas kaenlas, tegusaid plaane. Niimoodi kohvitassi kõrval jalga kõlgutades ja aknast lörtsi-vihma vaadates tulime mõttele, et kui Nõmme keskuses on kevadel palju üritusi, siis miks mitte proovida kätt siin linna ääres, Pääskülas. Otsus sündis – korraldame laada!

Inspiratsiooniks oli Nõmme Kevade ajal toimunud «Roheliste väravate tänav», kus paljud koduväravad on avatud möödakäijaile, lisaks müüdavale vanakraamile ja ka ise valmistatud käsitööle pakutakse suupäraseid koduseid kooke ja küpsetisi, aianurgas tossab ahi suitsukalaga ja lapsed harjutavad kätt morsiäriga.

Nagu vanas heas ameerika filmis on kohalikud pool elamist murule vedanud ja kauplevad enda seisma jäänud kraamiga, teised osavnäpud aga teevad selleks puhuks suisa uut ja põnevat. Ootame teid meie pisikesele laadale.

Sireli tänavalaat

15. juunil kella 10–16 Sireli tänaval.
Sireli tänav asub Pääskülas, Kadaka puiestee ja Pärnu maantee vahel. Kohale saab tulla nr 10 ja 20A bussiga (Sireli peatus) ja nr 20 ja 27 bussiga (Pääsküla jaama või Värsi peatus).
Rohkem infot Facebooki lehel: «Sireli tänavalaat».