3.mail saime pidada esi­mese kodumängu Imavere jalgpalliväljakul ja vastaseks selle hetke tabeliliider Võ­rumaa FC Aspen. Siit saime magusa võid 4 : 3 ja meie vä­ravad lõid Risto Liiv 2 ja Siim Imsi 2.

8.mail pidasime 1/32 fi­naali mängu Eesti väikestel karikavõistlustel, kus Põlva Lootose staadionil oli vasta­seks Navi Vutiselts, kes män­gib III liiga lõunatsoonis. See­kord saime võõrsil võidu 5 : 2 ja väravalööjad Tauri Imsi 2, Alar Arula 1, Martin Ellram 1 ja Risto Liiv 1. Ette vaadates tuleb öelda, et väikeste kari­kavõistluste tee lõppes meie meeskonna jaoks 1/16 finaa­lis, kus vastaseks loositi meile tuttav II liiga meeskond Türi JK Ganvix. 29.mail peetud mängus Türi Metsakom­binaadi staadionil läksime 9.minutil juhtima, kui värava lõi Rauno Kiisk. Teise pool­aja keskel suutis Türi viigista­da ja mäng läks lisaajale, kus Türi lõi esmalt 2.väravat, kuid Martin Ellram suutis veel ühe värava ilusa karustuslöögiga tagasi lüüa, kuid kahjuks see oli kõik. Seega 2 : 3 kaotus.

Meistrivõistlustel pidasi­me aga oma järgmise män­gu 17.mail koduväljakul FC Elva II meeskonnaga. See­kord mäekõrgune võit 16 : 0. Väravaid sai kirja Alar Arula 7, Martin Ellram 4, Risto Liiv 2, Tauri Imsi, Rauno Kiisk ja Tanel Tillemann 1.

26.mail kohtusime Kaagvere jalgpalliväljakul Tartu Ülikool Fauna mees­konnaga ja jälle võit, seekord 4 : 1. Väravad Martin Ellram 2, Risto Liiv 1 ja Alar Arula 1.

1.juunil taas koduväljakul ja vastaseks FC Tartu II mees­kond. Saime taas ilusa võidu 8 : 2 ning väravalööjateks seekord Alar Arula 3, Risto Liiv 2, Rauno Kiisk 1, Tauri Imsi 1 ja Meelis Järve 1.

6.juunil pidasime kohtu­mise Eesti 2013/2014 aasta karikavõistluste 1/64 finaalis kus Tapal oli vastaseks ko­halik meeskond SK Tapa, kes mängib 4.liiga idatsoonis. Poolajaks juhtisime 1 : 0 ja kogu mäng meile 4 : 1. Vära­vad Tauri Imsi 2, Risto Liiv 1 ja Martin Ellram 1.

Eesti MV IV liiga lõuna­tsooni parim väravalööja pä­rast 7.vooru on Alar Arula 16 väravaga, lisaks on Risto Liiv löönud 10 ja Martin Ellram 7 väravat.

Järgmine kodumäng Ima­vere jalgpalliväljakul 14.juu­nil kell 19.00 ja vastaseks Tartu Harrastajad.

Suur tänu kõikidele Spor­diklubi Imavere toetajatele ja kaasaelajatele!

SK Imavere Forss meeskon­na mängudest saab infot kodu­leheküljelt Skimavere.com