Kohtume iganädalastel koondustel ja käime ESÜ laagrites. Suurim, kus oleme osalenud, oli 2009. aasta suvel toimunud suurlaager „Tähemets“, kus osales ligi 800 inimest nii Eestist kui ka välisriikidest. Traditsioonilises jüripäeva laagris oleme aktiivselt osalenud alates aastast 2008. Koondustel kogume skauditarkusi, meisterdame, mängime, valmistume laagriteks ja veedame lõbusalt üheskoos aega.

Kõos saavad skaudid kokku igal esmaspäeval Kõo noortetoas. Kell 16.00 kogunevad hundud (6-10-aastased poisid ja tüdrukud, kes on andnud hundulubaduse) ja kell 17.00 skaudid (11-14-aastased poisid ja tüdrukud, kes on andnud skauditõotuse). Vanemad huvilised on samuti oodatud huvi üles näitama – abikäsi on vaja nii iganädalaste kohtumiste korraldamisel kui ka erinevates laagrites.

Skautlik liikumine on vabatahtlik apoliitiline hariduslik noorte liikumine, mis on avatud kõigile, sõltumata rahvusest, rassist, soost ja usust, olles kooskõlas skautluse rajaja poolt loodud sihtide ja eesmärkidega. Kui tunned, et sooviksid selle liikumise kohta rohkem infot, uuri meie kodulehte www.skaut.ee, kirjuta katresaar@hotmail.com või helista 5342 3188. Ootan rõõmuga küsimusi ja huvi ning uusi skautlejaid!