Uutele bussisõidu soodustuste taotlejatele väljastatakse uus kiipkaart, kui ta on kantud Eesti Haridusinfosüsteemi andmebaasi õpilaste nimekirja. Õpilasel ja tema ühel vanemal peab olema elanikeregistri alusel elukoht Saue linnas. Kaardi taotlemiseks tuleb esitada kirjalik avaldus Saue Linnavalitsusele.

Üliõpilastele väljastatakse bussiliinidele 190 ja 191 soodussõiduõiguse kiipkaarte kirjaliku avalduse alusel. Nõutav on üliõpilase registreeritud elukoht Saue linnas ja kinnitus üliõpilase õppimise kohta Eesti Hariduse Infosüsteemis.

Elektriraudtee perioodikaart mujal õppivatele sauelastele

Õpilastel, kes on elukoha registreerinud koos oma vanemaga Saue linnas ja kes õpivad väljaspool Saue linna asuvates põhikoolides, gümnaasiumides või keskharidust andvas kutseõppes ning kasutavad koolisõiduks Saue linna läbivat elektrirongi Keila või Tallinna suunal, on õigus taotleda Saue Linnavalitsuselt elektriraudtee perioodikaarti, mis annab õiguse tööpäevadel sõita kooli ja tagasi tasuta.

Taotlemiseks tuleb esitada kirjalik avaldus Saue Linnavalitsusele. Elektriraudtee elektrooniline laetav sõidukaart väljastatakse taotlejale ühe kuu jooksul linnavalitsuse infoletist. Kaardi valmimisest teavitatakse taotlejat kontakttelefoni või e-kirja teel.

Elektriraudtee perioodikaart on üldises kasutuses olev laetav sõidukaart, kuhu on Elektriraudtee AS laadinud tasuta sõidu perioodi. Sõiduõigus kehtib vaid koos isikut tõendava dokumendiga. Samale kaardile saab kaardiomanik soovi korral laadida ka raha. Kaart väljastatakse perioodiks 1. september kuni 31. detsember 2012. Õpilased, kellel on juba elektrooniline elektriraudtee kaart olemas, peavad avaldusele lisama kaardi numbri. Sel juhul kantakse sõiduõigus olemasolevale kaardile.

Info telefonidel 6790 180, 6790 174, www.saue.ee.

PS! Tuletame meelde, et 191 bussiliinil maksab Saue linnasisene sõit 40 eurosenti. Kiipkaardi omanikel palume kindlasti bussijuhti teavitada, kui olete otsustanud sõita vaid Saue linna piires. Käitudes nii, hoiad linnaraha kokku!